Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

Corina

#523 Seriozitate

2017-07-25 15:05

Pentru domnul comerciant cu "rog seriozitate". Rugăm și noi ceilalți cititori ai forumului tot seriozitate . Hepcinat LP este genericul de la Harvoni (Gilead ),prima lipsa de seriozitate. A doua lipsa de seriozitate este cea referitoare la rata de vindecare sau RSV ( răspuns virusologic susținut) : Harvoni pe genotipul 1 ( cel mai răspândit în România ) are RSV de 94%, Viekira Pak are de 98 % și Daklinza cu Sovaldi are 99%. Domnul care vinde medicamentele poate sa ne spuna cu aceiași seriozitate ce trebuie urmărit cu atenție pe perioada tratamentului ? Cu siguranță nu!În caz că se întâmplă ceva cu cei care cumpără își asumă vreo responsabilitate? Cu siguranță nu! Mai pe scurt , ne-am lămurit și cu seriozitatea asta. Concluzia: ceva suna a neseriozitate și nu se merita sa-ti pui viața în pericol pentru așa ceva.

Raspunsuri

Vladut

#525 Re: Seriozitate

2017-07-25 16:26:49

#523: Corina - Seriozitate 

 

 Rog seriozitate deoarece am trecut acolo numarul rudei care le vinde si nu vreau sa se trezeasca cu apeluri la misto. Daca ati fi sunat sa vorbiti in detaliu, v-ati fi convins ca nu sunt vr-un "bisnitar" sau "comerciant" regulat al acestor medicamente, nici macar nu sunt la mine ci la o ruda care le-a achizitionat pentru partenerul de viata a carei situatie din pacate s-a inrautatit incat medicul a spus ca nu mai are rost sa inceapa tratamentul:( ei le-au achizitionat la randul lor dupa ce s-au imprumutat de bani, iar acum ca din pacate nu mai au nevoie de ele(cel mai probabil au nevoie de bani de inmormantare..) m-au rugat sa ii ajut sa le vanda sa isi recupereze banii, ei sunt cam batrani nu se decurca grozav cu internetul si m-au rugat sa pun anuntul.

Si in al doilea rand, stati linistita ca am cautat si eu mult si bine despre aceste medicamente pe net si s-ar putea sa stiu mai multe decat dvs. Acest Heocinat LP scrie pe toate site-urile ca vindeca 99% Hepatita C si puteti sa va convingeti la cei mai buni doctori despre acest lucru. NU exista DOAR 1 SINGUR TIP de medicamente care vindeca aceasta boala in doar 3 luni, SUNT MAI MULTE(de exemplu Twinvir) care contin Sofosbuvir si celelalte substante esentiale si care au EXACT ACELASI EFECT. Interesati-va, au aparut prima data in SUA iar ei au dat dreptul doar la cateva tari sa le comericializeze, iar piata din Egipt si Bangladesh este enorma, de asta le convine sa le dea la un pret mult mai mic fata de celelalta tari, deoarece acolo sunt extrem de multi oameni bolnavi, DAR CONTINUTUL(indiferent ca este Hepcilat LP sau Twinvir sau etc.) ESTE ACELASI, CAUTATI PE NET CAT DE MULTI OAMENI S-AU VINDECAT 100% CU ACESTE MEDICAMENTE, IN DOAR 3 LUNI FARA INTERFERON, SI DUPA ACEEA COMENTATI. Pana atunci va urez o zi buna!

 

"Domnul care vinde medicamentele poate sa ne spuna cu aceiași seriozitate ce trebuie urmărit cu atenție pe perioada tratamentului ? Cu siguranță nu!În caz că se întâmplă ceva cu cei care cumpără își asumă vreo responsabilitate? Cu siguranță nu! Mai pe scurt , ne-am lămurit și cu seriozitatea asta. Concluzia: ceva suna a neseriozitate și nu se merita sa-ti pui viața în pericol pentru așa ceva."

1. Nu trebuie sa iti spun eu ce trebuie urmarit pe perioada tratamentului, CI MEDICUL. E LOGIC CA TE DUCI LA MEDIC INAINTE SA INCEPI TRATAMENTUL SI ITI SPUNE EL CE SI CUM. Nu vezi ca nu are logica ce spui? Chiar daca as stii eu 100% tot ce trebuie despre acest medicament si ti-as spune tie... TU AI INCEPE SA LE IEI ASA CUM SPUN EU? NU TE DUCI LA MEDIC INAINTE.. LOGIC!

2. Si cu responsabilitatea gresesti. Sunt EXTREM DE PUTINI OAMENI CARE ISI PERMIT SA CUMPERE EFECTIV MEDICAMENTELE ASTEA CU FACTURA SI TOT CE TREBUIE, asa ca prefera sa le achizitioneze de la persoane care au reusit sa faca rost de ele la un pret ceva mai ok si care sunt dispusi sa le vanda lor la un pret pe care si-l permit. Oricum INAINTE SA LE CUMPERI MERGEM LA UN MEDIC SPECIALIST BUN(luat la intamplare, sau ales de tine, ca sa nu zici ca vezi doamne e implicat in "smecherie") SI ITI SPUNE EL DACA SUNT BUNE SI SE MERITA SA LE CUMPERI. 

Voi cei care nu aveti nevoie de ele ar trebui sa comentati mai putin pe seama acestui subiect, nu mai influentati lumea aiurea, astfel de medicamente se dau chiar si de catre domnul Becali, exact aceste Hepcinat LP si vindeca o gramada de oameni care au norocul sa le primeasca, altii nu stiu cum sa faca rost de bani pentru ele sa isi vindece bolile, IAR VOI NU FACETI DECAT SA LE TAIATI SI MAI RAU SPERANTA COMENTAND AIUREA, LASATII PE CEI CARE SUNT INTERESATI SA SUNE LA NUMAR SI SA SE CONVINGA DE FAPTUL CA NU ESTE VREO "SMECHERIE" SAU CEVA, CEL PUTIN IN CAZUL MEU VA ASIGUR CA NU ESTE. Am doar 3 flacoane pentru 1 singur tratament, nu fac "trafic" de asa ceva, stati calmi si ganditi inainte sa comentati aberatii!