Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#50299 E BUNĂ, DERBEDEILOR, PRĂJITURA OLTCHIM?

2017-05-26 10:43

 

E BUNĂ, DERBEDEILOR, PRĂJITURA OLTCHIM?

http://www.viatavalcii.ro/stiri/opinia-mea/item/52590

Scris de Petre Tanasoaica
Joi, 25 Mai 2017, 19:51

Revista Bugetul.ro publica ieri un text bombă pentru cei care sunt interesaţi de cum se aşează soarta Oltchimului pe harta economică a Europei: adică acolo unde a fost ea dintotdeauna, unde a dus-o managementul atât de înjuratului director general Constantin Roibu, în topul celor mai bune companii de acest gen.

Aşadar, firma asta poloneză, PCC, avea în spate - asta se ştia, noi, cei de la Viaţa Vâlcii, am spus-o de nenumărate ori - un competitor german! Piticania asta mică din Varşovia a fost doar o invenţie prin care adevăraţii lupi economici din Germania îşi doreau să scoată, în primă instanţă, Oltchimul din competiţie, ca mai apoi să şi-l însuşească pe nimic. Câtă propagandă negativă i-au făcut derbedeii politici din România lui Roibu, presa aservită intereselor lor, naţională şi locală, apoi administratorii judiciari ai insolvenţei, arată clar că interesul acestora n-a fost decât unul singur, să închidă gura singurului om care a stat în calea destrămării Oltchimului.

Iată că se întâmplă ceea ce trebuia să se întâmple demult, până a intrat în insolvenţă, se înscriu în cursa pentru cumpărare competitori de forţă, cum este Vuza, căruia i se alătură finanţatori din America şi îşi dau arama pe faţă şi... nemţii.
Cinstit vorbind, mi-ar plăcea să câştige americanii, dintr-un motiv foarte simplu: măcar acum, pe ultima sută de ani, să-şi piardă banii cei care au făcut atât de mult rău Oltchimului şi poate aşa o să-i dea în gât pe cei care au fost plătiţi să ducă Oltchimul în situaţia de acum, pentru că numai un fraier ar putea să creadă că au făcut-o pe gratis!

Cu ocazia asta poate pleacă unde le-ar fi locul Ponta, Daniel Chiţoiu et company, iar la et company îl văd şi pe fostul şef al SRI-ului, prea cinstitul George Maior, poate şi Coldea... mai ştii?

Raspunsuri


Musafir

#50300 Re: E BUNĂ, DERBEDEILOR, PRĂJITURA OLTCHIM?

2017-05-27 09:07:57

#50299: - E BUNĂ, DERBEDEILOR, PRĂJITURA OLTCHIM? 

 MAI PETRE ATANASOAIA NU L MAI PUPA IN POOOOLA PE ROIBU BORFASUL MAI BINE MA PUPATI AMINDOI PE MINE PICASSO IN POOOOLA.