Mireasa pentru Fiul Meu = REGIZAT ?

Quoted post


Musafir

#21 mama marghioala

2011-11-27 09:07

cum a fost posibil sa dati voie unui psiholog cu diploma sa intre in concurs?? concurentii nu sunt obligati sa suporte acolo zi de zi un individ care, avand studii de specialitate, sa ii catalogheze, sa se joace cu nervii lor, sa ii provoace, sa ii jigneasca subliminal!! nu sunt de acord de asemenea cu prezenta andreei, actrita de ocazie!! si, daca se poate sa se pastreze constanta metoda de eliminare si scos votul de pe net, deoarece se stie clar ca persoanele care au ip dinamic voteaza in nestire pe anumiti concurenti, si astfel voturile nu pot fi contorizate si nici reale. consider ca, cine isi doreste cu adevart sa isi sustina favoritul , poate vota pe telefon si astfel chiar se stie cine , cati admiratori are!! apoi, cine nu formeaza un cuplu si nici nu da semne ca ar dori, sa fie eliminat fara nominalizare, acolo nu este statiune de odihna, premiul este f mare si trebuie meritat, acesta fiind de fapt scopul emisiunii!!

Raspunsuri

Videnie

#79 Re: mama marghioala

2012-05-11 18:40:49

#21: - mama marghioala

" cum a fost posibil sa dati voie unui psiholog cu diploma sa intre in concurs?? concurentii nu sunt obligati sa suporte acolo zi de zi un individ care, avand studii de specialitate, sa ii catalogheze, sa se joace cu nervii lor, sa ii provoace, sa ii jigneasca subliminal!! nu sunt de acord de asemenea cu prezenta andreei, actrita de ocazie!! "

Buna sara  ! Uite-asa ! Marghioalo, astia cu sau fara diploma nu mai sint de mult psihologi/oage/goange... Ii conduc tot aia de la vechea Sacuritate, si isi bat joc de voi si de nervii vostri ! :)
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook