Pedepsirea soferului care a parcat intentionat pe un catel

Quoted post

Ioana

#78 Re: Re:

2016-11-03 09:51

#75: smo - Re:  

 uite si desteptul poporului. Cati dintre cei ce au semnat aceasta petitie importanta in cazul in care ar lovi un caine ar da din timpul lor sa duca animalul la veterinar? Sa ia cainele de jos sa-l care cu masina lor si asa mai departe? Stiti doar sa aruncati cu pietre in oameni ceea ce pe mine ma deranjeaza, am citit comentariile si am ramas socata de cruzimea voastra. Lasa-ma cu replica daca erai tu sub roata, inca odata locul cainilor e in adaposturi sau la iubitorii de animale nu pe strada. Daca sunt pe strada nu aveti nevoie de ei. Tu personal ai adopta un maidanez?

Raspunsuri

kap

#489 Re: Re: Re:

2016-11-03 21:26:22

#78: Ioana - Re: Re:  

 boule daca vrei sa traiesti printre bestii du te tu la parnaie in locul lui si lasa l pe el sa circule in continuare cu masina pe unde traverseaza ma ta sau fiica ta.a ta e pentru cei care i iau apararea


Musafir

#714 Re: Re: Re:

2016-11-07 22:38:23

#78: Ioana - Re: Re:  

 chiar daca tie iti este greu sa crezi, pe pamant exista si oameni, habar nu ai tu cati incearca sa ajute suflete aflate in nevoi, ca le-au accidentat ei sau altii si nu vorbesc doar de caini, ca voi soferii inconstienti lasati si oameni zacand in drum sustragandu-va de la raspundere...exista atatea cazuri cu victimele accidentelor lasate in voia sortii. te tot repeti cu adoptati desi stii ca solutia nu este asta ci castrara cainilor cu stapan pentru oprirea abadonului...dar nu asta te intereseaza pe tine ci doar ducerea in derizoriu a subiectului. tu personal, ai trai linistita sa stii ca langa tine exista un instructor auto care nu isi asuma o greseala ( asta daca a fost greseala) ? daca iti plac soferii neatenti pe strazi, care fug de raspundere, esti tare. multi inainte si doar in preajma ta sa fie toti!