Pedepsirea soferului care a parcat intentionat pe un catel
Re: Re:
uite si desteptul poporului. Cati dintre cei ce au semnat aceasta petitie importanta in cazul in care ar lovi un caine ar da din timpul lor sa duca animalul la veterinar? Sa ia cainele de jos sa-l care cu masina lor si asa mai departe? Stiti doar sa aruncati cu pietre in oameni ceea ce pe mine ma deranjeaza, am citit comentariile si am ramas socata de cruzimea voastra. Lasa-ma cu replica daca erai tu sub roata, inca odata locul cainilor e in adaposturi sau la iubitorii de animale nu pe strada. Daca sunt pe strada nu aveti nevoie de ei. Tu personal ai adopta un maidanez?
Panaramo. Dația-și foc la mașină cu tine înăuntru
A dat cineva telefon, a intrebat ?
e simplu de judecat. Suntem antrenati sa purtam o piatra in bucunar ori de cate ori auzim zvonuri de vinovatie. A dat cineva telefon, a intrebat ? Catelul nu fusese calcat de masina, se ascunsese acolo si schelalaia pt ca probabil fusese otravit. Omul cu care am vorbit are si el catel acasa, ni se pare decent, si e incontinuu agresat de telefoane pe care nu le intelege rostul. Imi povestea cu consternare ca nu ar putea sa faca asa ceva vreodata. Prejudiciul imaginii sale va trebui sa fie rezolvat cumva. Doamna probabil sufera dupa catel si, ca noi toti, cautam sa dam vina in exterior.
BAGAMI AS PULA IN TOATA FATA TA
INSTRUCTORUL PULII
Prea multe au fost in prea putin timp. Indiferent ca a fost voit sau nu, trebuie pedepsit. Trebuie aplicata legea aprobata de curand si politia sa faca ceva in acest sens. Fiecare trebuie sa se gandeasca ca putea fi animalul lor (fugit, pierdut etc) sau putea fi chiar un copil / un om..
Acest om fiind si instructor spune multe despre el si despre cat isi respecta aceasta profesie...
Chiar sper sa se faca ceva in acest sens.
| This discussion has been closed. |