Dreptate pt micutul Mattias

Quoted post


Musafir

#289

2016-10-18 21:49

Iesiti in strada pentrul ursul omotat la Sibiu,dar pentru copiii care mor pe capete din cauza incompetentei medicilor,nu iesiti?Triziti-va oameni buni,sa facem dreptate! Cati copii trebuie sa mai moara? Cate suflete nevinovate? Condoleante sincere familiei,ma doare sufletul cand vad ca se intampla asa ceva,numai in Romania se poate intampla!

Raspunsuri


Musafir

#1025 Re:

2016-10-19 07:54:41

#289: - 

 trebuie iesit o data, de doua ori  si categoric,  altfel,  ar trebui sa nu mai plecam din strada la cite nenorociri se intimpla . Vom obosii sa semnam si  la petitii cit de curind.

Nu moartea animaleleor ne va imbunatatii existenta, daca unele devin agresive la un moment dat, se intimpla pentru ca sunt provocate, este ca si la oameni, sunt necuvintataore si personal consider normal sa fie aparate , au dreptul si ele la viata, niciodata nu a fost o asemenea isterie cum ca ne " invadeaza, ne ataca, ne maninca animalele" , omul a convietuit cu animalul . Ii invidiem pe cei din tarile civilizate si multi incercam  sa plecam , dar ce rezolvam? chiar este asa de greu sa facem ce fac ei?, sa ne cunoastem drepturile, sa stim sa ni le cerem, sa avem un cadru legislativ bine pus la punct si clar  care sa fie respectat de toti indiferent de pozitia sociala? Ne-am bagat singuri capul in lat si acum,  cautam vinovati  de serviciu, cind o sa vrem cu adevarat sa fie bine, va fi,  se vor gasii solutii,  nu prin omorirea animaleleor, semnare de petitii, fuga unde vezi cu ochii...... etc, se pot face multe  constringeri , nu violenta este solutia

Sper ca mintea romanului de pe urma ,sa fie pe drum , nu ratacita