AMANAREA CONCURSULUI PENTRU DIRECTORI

Quoted post


Musafir

#62 Re: o parere

2016-10-09 15:35

#26: un oarecare - o parere 

Domnule "oarecare" chiar crezi ca toți directorii au fost numiti politic? Că nu există chiar nici un director de școală în România asta competent, apolitic, care a încercat să facă aproape tot ce s-a putut în activitatea sa, care să fie corect și obiectiv? Te înșeli amarnic. Află că nu sunt toți așa cum spui. Eu, unul, nu am ce să îmi reproșez. Sunt director la un club sportiv școlar de 6 ani, numit în 2010 fără să fi cerut eu acest lucru, NU SUNT membru sau simpatizant al vreunui partid și sunt convins că sunt destul de competent. Altfel nu puteam să elaborez peste 50 de programe școlare, să fac parte din anumite grupuri de lucru la nivelul ministerului în domeniul sportului școlar, să îmi fac cu responsabilitate datoria și ca profesor-antrenor, să fiu promovat ca antrenor la lotul național și să particip în ultimii doi ani la Campionate Mondiale si Europene cu sportivii mei.

Ba mai mult de atât am și o experiență nefericită cu implicarea politicului; în 2008, când eram pe o altă funcție, de director la Direcția pentru Sport, am fost schimbat de dna. Ritzi, de la PDL, daca iți aduci aminte, cu un portar (paznic), care nici nu știa să scrie. Așa că bănuiești de ce imi e SCÂRBĂ de toate partidele politice din România!

Te rog domnule "oarecare" nu mai băga pe toți în aceeași oală și dacă te intrebi de ce nu sunt de acord cu concursul am sa iți motivez.

În afară de motivele enunțate în Petiție, în ceea ce mă priveste pe mine:

1. Metodologia este ambiguă, incompletă și ilegală pe alocuri. Conform acesteia NICIUN  candidat nu va putea fi numit in functia de director de club sportiv scolar, CHIAR DACA PROMOVEAZA CONCURSUL, intrucat metodologia nu prevede cu cine semneaza contractul. Ce zici asta? Ce scăpare!

2. Bibliografia este de o maximă imbecilitate. Două carti de autori străini (!). Nu are nimic de a face cu învățământul românesc. Teorie abstractă despre management educațional și leadership. Deși poate sună adecvat nu este nimic practic, sute de definiții inutile, într-un domeniu în care toți autorii din respectivele cărți se contrazic.!!!! (aceste manuale circulă pe internet, poate ai curiozitatea să le citești, deși îți garantez 100% că nu o să ai răbdarea să parcurgi cele 200 de pagini!: "Leadership si management educational -     Tony Bush; Invatarea vizibila - John Hattie") Te rog să îmi scrii după ce le citești!

PS: Te rog din suflet să nu mai crezi că toți incompetenții și hoții s-au strâns la PSD, iar deștepții și corecții s-au strâns în alte partide... ai să fii dezamăgit!

 

... eu am curajul să semnez, domnule "oarecare",

prof. Marius Tătaru

Clubul Sportiv Școlar Călărași

 

 

Raspunsuri


Musafir

#65 Re: Re: o parere

2016-10-09 18:58:04

#62: - Re: o parere 

 Bravo domnule. Si eu am replicat individului.