Stop instigărilor publice la ură împotriva animalelor fără stăpîn

Quoted post

Ce conteaza...

#24

2016-07-09 14:54

Păreri... păreri și iar păreri, toate în favoarea maidanezilor. Dar aș vrea să știu ce le răspundeți părinților lui Ionuț, băiețelul care a avut un sfârșit teribil și tragic, teribil de tragic în colții „animăluțelor” pe care voi le iubiți... Aș vrea să știu ce gândiți despre bărbatul de 32 de ani care și-a dat duhul în colții celor doi Cane Corso care l-au atacat... sau femeia ucisă, pe când se întorcea de la serviciu, de un ciobanesc german. Și mulți alții, care au fost. Și cei care vor urma. Nu credeți că, protejând câinii fără stăpân, sunteți și voi co-autori la aceste omoruri? Nu vă considerați oarecum vinovați, știind că orice maidanez pe care-l hrăniți, poate în ziua de mâine să-și înfigă colții în gâtul altui Ionuț? SAu să doboare altă femeie, pe când se întoarce de la serviciu? Nu trăiți cu teama că veți fi stigmatizați de societate ( sau ce-a mai rămas din ea) pentru faptul că sprijiniți o categorie de animale care poate oricând să pună capăt unei vieți de copil sau de adult deopotrivă? Viețile maidanezilor, mai presus de cele ale copiilor, fraților, mamelor, taților sau ale bunicilor noștri? Mă faceți să râd! Și mă faceți să-mi fie rușine că sunt parte a societății din care faceți voi parte. Voi, cei care puneți viața maidanezilor mai presus de cele ale copiilor, mamelor și taților noștri. Ale bunicilor noștri...

Raspunsuri


Musafir

#40 .Re:

2016-07-10 22:42:43

#24: Ce conteaza... -  

 ce cauți să semnezi petiția??? Îți este rușine că ești parte a societății din care facem parte???ca dta sunt destui care pun botul la emisiunile prezentate la televizor.. Și nu degeaba se spune că suntem mințiți cu televizorul..ca prezinta situațiile  favorabil ptr.rating...situația cu băiețelul Ionut..nu sa întâmplat în parc!!!! Baietelul..a pătruns intr-un spațiu privat păzit de ciini..ciinele care pazeste devine violent ptr ca el este în pozitia de paza a teritoriului...întrebarea este : Ce a căutat acolo și de ce era singur???bunica a uitat de ea stind pe banca...cazul este tragic.. Of course...dar situațiile uneori scapa de sub control.. Nimeni nu a încercat să ia măsuri ptr.ca  maidanezul este o afacere.."Afacerea maidanezul"...la asta v-ați gindit????rușine să iti fie ptr.cei care fură și baga in buzunar banii alocați adăposturilor...și de cei care nu fac nimic..!!!..asta rusine.. se caută ..se incearca ,denigrarea și mai mult a situației.. Și instigarea la ura...se reușește perfect... Este la fel cu manipularea cind vine ziua votului...suntem multi si prosti.. Nimeni nu dorește real o rezolvare a problemei... Chiar dacă f.multi ciini au fost strinsi de pe strada..au ajuns în adăposturi și..vai!!!!...fericire maximă... au loc de muncă unii de pe urma lor care sunt și mai ciinosi!!!! Asa ca , asta este rușine stimata. Sau stimat autor..


Musafir

#45 Re:

2016-07-11 01:45:29

#24: Ce conteaza... -  

 Deci torturarea animalelor este o soluție nu? Înfometarea animalelor ar fi alta ,cred ca e contrariul : cu cit câinii vagabonzi sunt mai infometati cu atit devin mai agresivi (ca și noi oamenii dacă nu am minca zile întregi,țin sa precizez ca pe timpul războiului ne-am mâncat intre noi); cu cit câinii sunt mai chinuiți de oameni cu atit devin mai speriați și mai agresivi fata de noi,este vina oamenilor dacă câinii sunt agresivi, și este tot vina oamenilor dacă sunt atâția câini vagabonzi,nimeni nu-i castreaza și toți abandonează puii pe strada e normal sa fie plin de câini,CASTRAREA E SOLUȚIA NU UCIDEREA ȘI TORTURAREA ,.....DEȘTEAPTĂ- TE ROMÂNE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE

midnight

#69 Re:

2016-07-13 19:23:45

#24: Ce conteaza... -  

 Tu ai citit petiția ? Mă îndoiesc. Se cere stoparea instigării la ură. Iar societatea bolnavă de care te plângi e alcătuită din oameni ca tine, care, cu primitivismul deja consacrat, văd în pedepsirea cruzimii față de animale un atac la siguranța copiilor. Atât puteți, atât vă duce capul pe voi, cei care vă declarați mai iubitori de oameni și atât. Să știi că nu ajunge să urăști câinii ca să iubești oamenii. Uciderea e soluția prostului și a puturosului. Adică a ta și a celor ca tine.


Musafir

#83 Re:

2016-07-16 15:27:49

#24: Ce conteaza... -  

 Esti prea prost pentru secolul asta !! Impusca te, ti ai face singur o favoare!! Au ajuns pe strazi din cauza bestiilor bipede ca tine, care nu inteleg, ca singura rezolvare a acestei probleme, este sterilizarea!! Instigarea la ura impotriva lor, nu duce la nimic bun, dar ce sa i faci, lipsa de educatie, isi spune cuvantul!! Un popor de barbari, oameni fara suflet!!