Vrem vTube înapoi

Quoted post


Musafir

#2

2016-07-07 21:20

site-ul este foarte vizitat. politia nu are altceva mai bun de facut decat sa inchida un site de seriale?
oameni mor zilnic din cauza persoanelor vinovate iar politia nu face nimic impotriva asta. jalnic, doar in tara noastra gasesti asa ceva.

Raspunsuri

...

#112 Re:

2016-07-09 16:34:17

#2: -  

 Si cu ce sa intervina..Daca folosesc arme, forta si alte chestii ca sa intervina, se trezesc desteptii sa comenteze..Am vazut un caz de curand, un politist era injurat de doua persoane, dupa care au incercat sa il agreseze, politistul scotand pistolul. Nu a tras, nu i'a amenintat ca trage. Dupa care au venit alti jandarmi in sprijinul lui. Si se trezesc cativa de pe strada sa strige, ca de ce ii baga pe aia doi in dupa, de ce a scos arma la ei, si alte chestii. E rau, in orice caz, daca s'a ajuns la asa ceva. Organele legii sa nu mai poata faca legea..Ironic, nu?

Cineva

#165 Re:

2016-08-17 13:59:02

#2: -  

Ce te face pe tine sa crezi ca politia a blocat site-ul? Mor cand vad tot felul de inteligenti politia in sus si in jos, nu ei se ocupa de asa ceva prietene pentru asta exista alte servicii. Plus de asta mai e un destept care zice ca are drepturi, da si realizatorii la randul lor ba ghertoiilor au drepturi de autor asta e riscul, si eu ma uit la seriale dar nu sar de cur in sus daca se blocheaza un site