Vrem Scoală, Grădiniţă şi Parc în "zona nouă"din Popeşti-Leordeni

Quoted post

Ioana

#12 Total " neasteptat" :)))

2016-07-05 07:12

Nu o sa se faca nici un parc niciodata :))) E logic,  de ce sa se amenejeze un parc (care pt a acoperi nevoile locuitorilor trebuie sa fie destul de maricel) si sa nu se castige nimic la afacerea asta, in loc sa  se construiasca blocuri care vor aduce profit? Nu a fost lasat loc pentru un trotuar decent tocmai sa se poata construi cat mai mult si voi visati la parcuri ?  Nu exista un pom in toata zona aia...Unele strazi nu au nici macar stalpii pt lumina, deci noaptea, Dumnezeu cu mila .

Cat despre scoli, probabil se vor face, dar tot privat, tot cu bani, ma indoiesc ca Primaria va face un gest caritabil :)).

Dar totusi ma intreb...cand ati cumparat aici....chiar nu v-ati interesat putin inainte? Zic si eu

Raspunsuri

Alexandra

#24 Re: Total " neasteptat" :)))

2016-07-20 12:42:00

#12: Ioana - Total " neasteptat" :)))  

Ioana, intrebarea ta de la sfarsitul comentului lasa mult de dorit ......

Din intrebarea retorica de la sfarsit inteleg ca nu lociuesti in zona, asa-i?

Daca nu lociuesti nu mi se par normal sa tragi la raspundere miile de persoane care s-au mutat  aici , sa ii certi de ce nu s-au interesat..... Normal ca nu iti trece prin minte vreodata ca intr-o localitate in plina dezvoltare sa fie atata haos si furt si coruptie ca in Popesti.

Insa inteleg ca tu cand te muti in alt oras te interesezi de cum e traiul acolo in cele mai mici detalii? Felicitari tie ...


Musafir

#33 Re: Total " neasteptat" :)))

2016-07-26 10:23:33

#12: Ioana - Total " neasteptat" :)))  

Ioana probabil ai atatia bani incat iti permiti sa iti iei casa in orice zona din Bucuresti, bravo tie, ce sa zic....... nu ar trebuie sa te crezi asa desteapta.... si sa judeci oamenii cu atata usurinta si sa ii mai si jignesti "subtil"