Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post

Florin

#462 Impotriva

2016-05-29 21:42

Sunteti liberi in casele voastre sa faceti ce vreti dar NU in vazul nostru. Libertatea voastra se termina unde ne incalcati noua libertatea

Raspunsuri

ia gata

#463 Re: Impotriva

2016-05-29 22:26:34

#462: Florin - Impotriva 

...ca asa au spus Florin si alti 432454634 oameni de rand pe care nu ii priveste in niciun fel subiectul...? 

E ca la protestele alea anti-avort unde se baga barbatii super implicati sa decida ce sa faca femeile cu copiii DIN ELE.

Deci ti se pare o incalcare a libertatii tale sa VEZI pe cineva care face ceva care pe tine nu te atrage, dar ti se pare super ok sa fie votat ca acei oameni sa nu AIBA LIBERTATEA de a se casatori intre ei dupa cum doresc? foarte tare, esti super de treaba.

Practic, orice nu am face noi/n-avem chef sa vedem pe strada/nu e cum vrem noi sa fie - si ne apare si in fata ochilor, nesimtirea dracului, - e incalcare de libertate, nu?

Vezi-ti de treaba, ca nu te obliga nimeni sa te casatoresti cu un barbat. Ce te bagi tu in viata altora? De parca ai vreo relevanta sau de parca te priveste in vreun fel. 

Va ganditi numai la voi. De parca SPONTAN TOTI OAMENII HETEROSEXUALI AR DEVENI HOMOSEXUALI SI AI VEDEA PE STRADA NUMAI FEMEI PUNAND MAINILE PE SANII ALTOR FEMEI SI BARBATI TINANDU-SE DE MANA SAU, DOAMNE FERESTE, SARUTANDU-SE. EWWWWWWWWWWWWW

numai tabu stiti in tara asta.