Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post

Un Liberal

#406 SEX, nu IUBIRE. Obsesie sexuala, nu romantism. Astea sunt relatiile LGBT

2016-05-28 14:55

1. Dacă aveţi stomacul tare, intraţi pe siteurile de anunţuri, oricât de multe, la rubrica Prietenii-Relaţii, secţiunea Bărbaţi pentru Bărbaţi. Nu veţi găsi NICI UN anunţ despre prietenie, iubire sau romantism. TOATE anunţurile pentru şi între homosexuali se referă la sex şi sunt publicate şi folosite de persoane obsedate de organele genitale ale celuilalt şi de folosirea lor în cele mai bizare moduri. Prin comparaţie, anunţurile de la Bărbaţi pentru Femei şi Femei pentru Bărbaţi se referă, în marea lor majoritate, la relaţii de prietenie.

2. Studiile făcute în Occident pe tema "cuplurilor" de homosexuali arată o infidelitate fantastică în cadrul acestor cupluri. Relaţiile "deschise" sunt normă în cuplurile de homosexuali. Monogamia e ceva necunoscut - cu excepţia acelor homosexuali bătrâni sau lesbiene bătrâne care nu mai prezintă interes sexual pentru alţii şi care nici nu mai au şanse să agaţe pe altcineva.

3. Activiştii homosexuali din Occident admit că pretenţia lor să aibă dreptul să se căsătorească e un capriciu. Având în vedere că ei vor să fie liberi să şi-o tragă cu oricine, oricând, conceptul de căsătorie e de fapt o piedică morală în calea libertinajului care îi caracterizează.

Când a murit Freddie Mercury de la Queen, presa glossy ni-l prezenta pe iubitul lui "de mult timp". S-a încercat acreditarea ideii că Mercury fusese un homosexual serios, stabil... însă alte informaţii provenite tot din lumea homosexualilor ne arată că deşi era cuplat oficial cu "prietenul" de lângă patul de moarte, artistul fusese foarte vesel/gay pe parcursul tuturor relaţiilor oficiale pe care le-a avut. SIDA nu a luat-o de la "partenerul" lui (mort şi acesta de SIDA după câţiva ani), ci de la un alt bărbat cu care se regulase când era oficial cu acest ultim "partener".

Paradele homosexuale pe care le vedem pe strazi sunt o alta imagine la rece despre obsesiile sexuale ale acestor oameni. Obsesii, nu iubire.

În condiţiile astea, pe ce s-ar baza o căsătorie între doi bărbaţi sau două femei? Dincolo de aruncarea în derizoriu a noţiunii de căsătorie, angajament, seriozitate, constanţă şi responsabilitate.

Raspunsuri

FELIX RONCEA

#420 Re: SEX, nu IUBIRE. Obsesie sexuala, nu romantism. Astea sunt relatiile LGBT

2016-05-28 20:47:13

#406: Un Liberal - SEX, nu IUBIRE. Obsesie sexuala, nu romantism. Astea sunt relatiile LGBT  

 Te inteleg, bro, hai la mine pe fb si vorbim mai multe. Eu sunt f romantic.