Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post

Agnes Morariu

#189

2016-05-26 16:13

Oameni buni, stați strâmb și gândiți drept!

Niciun argument din cele pe care le-ați dat împotriva căsătoriilor gay nu stă în picioare.

Homsexualitate (că bună, că rea) există de când regnul animal, inclusiv la oameni, înainte sa-i tune cuiva să înființeze ”celula socială de bază” pe care o numim familie. Dacă homosexualii nu au blocat (a protestat vreunul?) înființarea ei atunci, de ce ar face-o acum, când ni s-a înscris în codul genetic? E aberant!

Ziceți că nu vreți să aibă dreptul să adopte copii? Păi, un gay poate face copil cu o femeie (hetero sau lesby) și nimeni nu-l poate opri să fie tată. O lesby are dreptul la fertilizare în vitro și poate avea copilul ei. În ambele cazuri acei copii sunt crescuți de persoane din comunitatea LGTB. O să interziceți adopțiile, veți ajunge până acolo unde să le interziceți să aibă urmași? Apoi ce veți face, cui îi veți mai interzice reproducerea? Poate trebuie să fim blonzi, înalți și cu ochi albaștri ca să putem avea urmași? E periculos ce faceți pentru că deschide poarta ororilor fără sfârșit ...

Nu vă oprește nimeni să vă căsătoriți femeie cu bărbat, să aveți copii pe care să îi creșteți în morala creștină sau cum doriți. Dacă ziceți că homosexualitatea se învață, atunci copilul vostru nu va ajunge hoț sau homosexual fiindcă îl veți educa bine. Pesemne că, urmând această logică, dacă știți să vă educați copiii, nu vor ajunge gay. E safe!

Voi doriți însă să limitați drepturile altora și aceasta e agresiune, nu dorința de a fi respectat. Când v-a luat vreun gay ceva, fie și cel mai mic drept?

De ce atentați la drepturile civile ale unor plătitori de taxe care, ca și voi, și-ar dori un credit mai avantajos la un moment dat. Știți că se dau mai ușor dacă pui două lefuri la bătaie. Cu ce Dumnezeu v-au greșit? Chiar credeți că și-a dorit careva să fie gay ca să suporte lăturile pe care societatea le aruncă în capul comunității LGTB de câte ori are ocazia? Credeți că vrea cineva să se ascundă, să îndure, să mintă doar ca să nu fie arătat cu degetul și stigmatizat? Chiar credeți că ar alege cineva asta de bună voie?

Eu zic să se întoarcă fiecare cu fața către propriile probleme, către bubele din familia lui de bărbat-femeie și să ne băgăm nasul în ale altora abia după ce ni le vom fi rezolvat pe ale noastre. Mulți dintre ”ai noștri” își bat copiii și-și terorizează partenerii, nenorocindu-i pe viață. Hai să ne vedem de treburile noastre și să-i lăsăm pe alții să-și fută viața cum suntem și noi lăsați s-o facem. Să lăsăm ipocrizia despre copiii noștri (uite ce școli avem!) și morala neamului (ia vezi ce de violuri și bătăi) că râd curcile de noi!

Vă salut.

Raspunsuri

Nedeloiu Denis

#194 Re:

2016-05-26 16:31:14