Fetița care a fost violată la doar 2 ani este din nou în pericol!

Quoted post


Musafir

#864 Re: D

2016-04-26 09:46

#863: - D 

 Persoana  care  a  făcut ........   este  condamnată  pe  viață!!!

Mama  nu  este  alcoolică,  eu  am  lucrat  cu  ea în  calitate  de  avocat  la  toate  etapele.

Cum  puteți  să  fiți  așa  simplu  manipulați,  fără  dovezi!

 

Raspunsuri


Musafir

#1074 Re: Re: D

2016-04-27 16:46:43

#864: - Re: D 

 ma bucur ca in sfirsit este o reactie pe marginea petitiei din partea cuiva care cunoaste mai detaliat cazul. putem sti atunci va rog parerea Dvs vis-a-vis de petitie? vreti sa spuneti ca acest grup de mame nu au ocupatie?...dosarul e super ok rezolvat, copilul e in perfecta siguranta acolo unde e acum si toata aceasta zarva e palavrageala goala.

parerea Dvs are drept la existenta si o sa fiu incintata daca o sa se adevereasca cele spuse de Dvs. Daca totul e asa de ideal cum spuneti Dvs inseamna ca nu aveti nimic impotriva daca acest caz ajunge in atentia publica si pentru orice eventualitate se mai revizuie odata?! daca e tot ok si e cea mai buna solutie pentru copil atunci cei aproape 20000 de semnatari vor fi incintati


Musafir

#1152 Re: Re: D

2016-04-30 07:52:39

#864: - Re: D 

  Poate ca este adevarat. Dar cum se face ca fetita a fost data pe mainile altcuiva si s a ajuns in situatia asta? Pe dvs va intereseaza doar postura statului. Voi toti sunteti vinovati. Ce a trait fetita cum se numeste? " Mama nu stia ca asta se va intampla"? Sa i fie rusine ca mama pt ca si a lasat copilul pe mainile oricui. Ar trebui sa va reprofilati! Mai bine incercati sa faceti ceva pt evitarea cazurilor de genul asta. Noi nu mai credem de mult in sistemul romanesc"plagiat"! Rare sunt persoanele care ne pot ajuta cu adevarat!.