Desfiintati limitatoarele de viteza din Brasov!

Quoted post


Musafir

#16 :)

2016-03-18 17:22

Cand au vazut ca vine bizonul cu viteza, ar fi trebuit sa astepte sa treaca, fiind evident ca nu va (putea) opri, nu sa se arunce in fata lui, ori fara ca macar sa se asigure sau presupunand ca "de, avem prioritate si trecem, ce conteaza ca vine o masina". 

Raspunsuri

Dragoș
Musafir

#18 Re: :)

2016-03-18 17:52:31

#16: - :) 

 "Bizonul" nu a încetinit în apropierea trecerii, chiar dacă era orbit de soare. Femeile cărau niște plase grele și nu au așteptat să oprească, dar asta nu înseamnă ca în BV avem un singur bizon și ca noi, restul șoferilor suntem niște victime colaterale...avem nevoie de opritori și amenzi cât mai mari, doar așa ne cumințim..

Credeți-ma băieți, nu e ușor să vezi un om cum moare în fața ta... Prefer să plătesc un set de plăcuțe pe an, dar să știu că îmi ajunge copilul, mama, sora cu bine acasă..

Visez la ziua în care dimineața, când merg spre serviciu să nu mă mai depășească pe linie continuă un părinte cu copilul în spate care întârzie la muncă... Sau părinți care își țin copii fără centură sau scaune speciale..  De ar vedea cât de ușor poate să zboare prin parbriz...dar nu le pasă, lor nu li se poate întâmpla, ei sunt șoferi buni, cu experiență...

Vă rog, NU Semnați!