Educatie de nota 10

Quoted post

Musafir

2016-02-16 14:06

Orice concurs dorit de copii sau parinti sa fie organizat in timpul saptamanii.Unii dintre noi au ajuns sa plateasca bona sambata pentru a sta in zile de sambata de dimineata pana seara la supraveghere si evaluare!Adica dam bani sa mergem in plus la munca?!Ai elevi in concurs,esti obligat sa vii la scoala!Parintii si copiii comenteaza ca ii chemam sambata,dar vor concursuri!Si le este greu sa inteleaga ca nu toti copiii pot sa faca performanta.Deci si concursurile -care se tot inmultesc-trebuie reglementate!

Raspunsuri

Musafir

#156 Re: concursuri

2016-02-16 18:56:12

#151: -  

Eu ca parinte sunt impotriva concursurilor tinute sambata sau in zile ale scolii altfel. Eu ca parinte nu-mi imboldesc copilul sa participe la concursuri. Il intreb daca doreste sa mearga si ii explic ce inseamna acest lucru, cu ce repercursiuni vine, cu ce obligatii suplimentare. Daca in continuare isi doreste, il sustin si incerc sa-i ofer cadrul pt a se pregati suplimentar. Altfel, nu sunt vanatoare de diplome si premii. Daca nu ar mai fi concursurile la care sa ii stimuleze dascalii sa mearga, noi parintii nu i-am impinge. Dar la sedintele cu parintii ni se reproseaza tot noua parintilor ca nu ii obligam, ca nu ii indemnam sa participe, ca e spre binele lor, ca asa e moda.