Vrem sa dam rezidentiatul din "Compendiu de SPECIALITATI MEDICO-CHIRURGICALE"

Quoted post


Musafir

#17 Re: Re: Calin

2016-01-30 15:05

#15: - Re: Calin 

 eu nu sunt din bucurești.. daci nu stau in buricul targului.. dar nu cred ca ai rins ideea. Examenele sa dau in tot cele 6 centre ca pana acum, insa cu subiecte exact la fel pe toata tara.. si desigur, rezultatele vor fi centralizate. Insa ai posibilitatea sa iti alegi un locin toata tara.. nu doar acasa, langa mama

Raspunsuri

Sa fim seriosi

#18 Re: Re: Re: Calin

2016-01-30 15:19:40

#17: - Re: Re: Calin 

 Dar acele subiecte vor trebui făcute de toate centrele, asta însemnând că se vor plimba pe drumuri pana se va ajunge la un consens si plus de asta se vor mai plimba si în preajma examenului ca sa ajungă în toate centrele ... Oare cate "scurgeri" de informație vor fi pe toate aceste "drumuri"? ... Asta e problema centralizării, fraudarea mult mai facila a examenului!!!


Musafir

#24 Re: Re: Re: Calin

2016-05-17 16:35:58

#17: - Re: Re: Calin 

 Mai,tu nu o suferi pe maica-ta.Sa vezi acolo invarteli daca se va alege locul sau postul centralizat,sa vezi cum o sa-ti zboare,in fata ta,locul sau postul dorit de catre unul de la mama dracu' care dupa 1 luna fuge inapoi tot la mamica ca,de,are pe cineva bine plasat si rezolva un transfer.Si atunci revin,ori nu o suferi pe maica-ta si vrei sa pleci cat mai departe de ea,ori faci parte din categoria celor care iau si pleaca dupa cum ziceam mai sus.Cat despre carte,pot spune ca am revenit la stilul fratilor Grimm dupa cum era si Harrison-ul inainte de ECN.Poveste lunga si intriga subtire.