Dizolvarea pe cale judecătorească a Partidului România Unită

Quoted post

Dumitru-Cornel Vîlcu

#9 Re: Re:

2016-01-25 05:34

#5: Romanul - Re:  

 Acest ungur nu numai că a făcut petiția, dar va depune necesara sesizare oenală oentru desființarea PRU. Cu stimă, al Dvs. Dumitru Cornel Vîlcu.

Raspunsuri

Viorel

#16 Re: Re: Re:

2016-01-25 08:57:59

#9: Dumitru-Cornel Vîlcu - Re: Re:  

 Daca acest "Ungur" incepe cu demersurile dizolvarii armatei tinutului secuiesc, cu demersurile scoaterii drapelului secuiesc si incepe o lupta pentru Romania si romani (ca si sasii, secuii, ungurii, tatarii, tiganii sunt tot romani) si se lupta cu aceast ilegalitati, jos palaria si-l voi sprijinii in acest demers, altfel ramane doar un "ungur" ... care-l uraste pe Tepes si pe ROMANI.


Musafir

#26 Re: Re: Re:

2016-01-25 10:54:26

ursul tot urs pina moare. Se vede clar D-le Dumitru Cornel Valcu ca nu aparati interesele tarii. Sa va de-a d-zeu sanatate pe cat d-voastra i doriti poporului roman D-le Dumitru Cornel Vilcu. D-voastra si la copiii d-voastra peste generatiile ce vor veni. Va urez distractie placuta. Oricum avem nevoie de un caracter ca d-voastra printre noi care sa instige si sa aprinda flacara in noi mai tare. In tot raul este un bine. Avem nevoie de oameni josnici si mi-as dori sa fie cati mai multi ca d-voastra si sa ne opreasca din demersurile pe care unii cetatenii o iau de asi apara tara si drepturile. Cu cat sunteti mai multi cu atat romanul se va urca in capul vostru pana la urma.  #9: Dumitru-Cornel Vîlcu - Re: Re:  

 

danut

#57 Re: Re: Re:

2016-01-25 15:42:35

#9: Dumitru-Cornel Vîlcu - Re: Re:  

 Domnule Valcu, am impresia ca esti un retardat antinationalist, pleca dracu in Ungaria sau oriunde te duce mintea. Petitie impotriva a ce ?! a faptului ca sunt unii oameni ce mai stiu ce inseamna sa fii cu tara ta ?! sa promovezi si sa vorbesti deschis despre faptul ca tara asta nu mai stie de ea?! ca interesele Romaniei sunt calcate in picioare ?! Nu am suficient timp sa iti dau argumente si replici... dar in schimb ar trebui sa TACI dacat sa iesi in public cu rahaturi.


Musafir

#94 Re: Re: Re:

2016-01-26 12:32:46

#9: Dumitru-Cornel Vîlcu - Re: Re:  

 Esti o sluga a lui soros, un iuda si meriti ridicarea cetateniei romanesti. Nu meriti aceasta onoare