Votați zero bani publici pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Quoted post

Ionica fara pica

#182 Re: Musafir nepoftit

2015-11-24 07:33

#9: -  

 Esti un musafir nepoftit la acest ospat gretos, execrabil, dezgustator, vomitator!!!!

O adunatura de gunoaie ... CE faceti voi pentru tara asta? Improscati cu mizerii si inveninati oamenii! Asta este tot ce ne lipseste! De unde stii tu ca BOR nu contribuie la buget, amarule? Ai facut tu vreo verificare la ANAF sau la DITL?  Biserica la care slujesc eu a platit impozit la DITL, anul asta, 25.000 lei. Numai o parohie. Nu mai vorbesc de alte taxe si impozite pe salarii, la care STATUL NU IMI DA NIMIC!!!! PLATESC LUNAR 2200 lei taxe la bugetul de stat. Platesc TVA la orice achizitionez pentru biserica!!! DE UNDE STII TU CA BISERICA NU PLATESTE TAXE SI IMPOZITE??? DE CE ITI DAI CU PAREREA TOTAL NEAVIZATA???? CINE VAPLTESTE SA STATI TOATA ZIUA SA POSTATI GUNOAIE SI SA INVENINATI OAMENII????

SUNTETI ROMANI? SUNTETI URAMASI AI LUI MIRCEA CEL BATRAN (MANASTIREA COZIA), STEFAN CEL MARE (PESTE 40 DE BISERICI SI MANASTIRI), CONSTANTIN BRANCOVEANU (MARTIR PENTRU CREDINTA SUI NEAM)???? DE UNDE VENITI SI CE VRETI? AVETI CURAJ SA SPUNETI?

MA TEM CA NU! VA LIPSESTE CVEVA DIN STRUCTURA UNUI OM ADEVARAT - COLOANA VERTEBRALA! FACETI PARTE DIN CATGEGORIA NEVERTEBRATE!!! DUCETI-VA DE UNDE ATI VENIT!!! STITI VOI BINE DE UNDE! 

 

Raspunsuri


Musafir

#235 Re: Re: Musafir nepoftit

2015-11-24 12:57:24

#182: Ionica fara pica - Re: Musafir nepoftit 

 Numai prostii spui:

Sigur ca biserica nu plateste impozit pentru toti banii pe care ii primeste la nunti, botezuri si inmormantari. Nu mai vorbesc de banii care se aduna in cutia milei. Eu, cel putin nu am primit factura pentru toate aceste cheltuieli.

Ce-mi vorbesti de domnitorii din vechime? Eu traiesc azi si nu sunt urmas al nici unuia din domnitorii despre care vorbesti, dar sunt cetatean roman si platesc taxe. Am dreptul sa nu vreau sa dau taxe pentru BOR. Orice taxa mi se ia, fara consimtamantul meu, pentru cheltuieli ale statului laic roman, dupa cum garanteaza Constitutia, sunt cheltuieli ilegale. BOR va fi obligat sa le inapoieze la bugetul de stat.

 Ma intreb ce functie ai cu un salariu de 13.750 lei pe luna (cca 3000 Euro)? E normal sa fii speriat!