Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Quoted post


Musafir

#1962 Re: Re:

2015-11-06 13:35

#1953: musafir - Re:  

Lipsa de cultura si stiinta spui???  

Am inteles..... deci faptul ca si-a permis sa spuna cu "vocea sa smerita si blanda" ca acei copii din Colectiv erau satanisti, drogati, preacurveau, etc, etc...(si aici ma refer la tot ce a spus "Preasfintia sa"  , inclusiv ca nu merita sa aiba parte de slujbe)  reflecta de fapt cum este el pe dinauntru, este reflexia lui.... MULTUMIM CA NE-AI LUMINAT  intunericul sufletelor noastre cu STIINTA SI CULTURA dv (A OII PATRIARHULUI Daniel...) 

 

 

Raspunsuri

musafir

#1967 Re: Re: Re:

2015-11-06 14:18:41

#1962: - Re: Re:  

 

nu ai ochi sa vezi -  chiar Preafericirea Sa a participat la 2 slujbe de inmormantare - daca ceea ce spui tu era adevarat atunci nu s-ar fi aflat alaturi de familiile indoliate, nu ar fi tinut slujbe, nu ar fi rugat preotii bisericii sa adauge ectenii pentru cei trecuti la Domnul si pentru cei aflati in spitale, nu ar fi facut multe - dar sunteti miopi si manipulati, credeti ca detineti adevarul absolut luandu-va dupa radio sant...

si daca vrei sa fii bine informat vezi ce spectacol s-a organizat in acel club in aprilie anul acesta...

citeste articolul (da cautare google parintele porfirie cu o gasca de hipioti) - cand vei intelege acesti oameni alesi de Dumnezeu sa fie in acel scaun, vei intelege ca ei vad si ceea ce tu nu vezi si atunci nu cred ca vei mai indrazni sa comentezi

alt musafir

#1969 Re: Re: Re:

2015-11-06 14:29:07

#1962: - Re: Re:  

citeste si te lumineaza...

"Marţi, după slujba de înmormântare a uneia dintre victimele din clubul Colectiv, întrebat de ce nu au venit preoţii la locul tragediei pentru a fi alături de oameni, de familiile celor care au murit sau au fost răniţi, patriarhul Daniel a spus: "Nu vrem să se considere că facem spectacol noi (...). Vrem să vină lumea la biserică, nu la club. (...) Au murit acolo, dar noi ne rugăm în biserică, asta este rânduia bisericii".
Patriarhul a mai spus că nu toată lumea a dorit slujbe cu preoţi şi că Biserica Ortodoxă a respectat reculegerea în tăcere, iar când Biserica nu este dorită în spaţiul public şi i se arată ostilitate şi ură, atunci se retrage în spaţiul liturgic.
"Am respectat reculegerea. Nu toată lumea a dorit slujbe cu preoţi şi, când Biserica nu-i dorită în spaţiul public, în care i se arată ostilitate şi ură, atunci noi ne retragem în spaţiul liturgic al nostru. Ca în timpul prigoanelor vechi, deci când biserica nu este dorită în spaţiul public, nu vrem să deranjăm, să ne impunem. De aceea, nu am vrut să deranjăm marşul tăcerii cu slujbe preoţeşti. Ar fi fost deranjaţi, că de la începutul marşului tăcerii au avut lozinci potrivnice bisericii, şi atunci nu dorim să-i supărăm şi mai mult cu prezenţa preoţilor", a mai spus patriarhul BOR.
Întrebat dacă ştie că arhiepiscopul romano-catolic, IPS Ioan Robu, s-a rugat, luni, la locul tragediei, PF Daniel a răspuns afirmativ.
"El s-a rugat.... A trecut perioada de doliu naţional. Noi nu ne-am dus pentru trei motive. Mai întâi, că este spaţiu public, nu e spaţiu bisericesc şi i-am lăsat pe oameni, în tăcere, să se reculeagă. Unii chiar au spus că nu e nevoie aici de spectacol sau de slujbe, ci de reculegere în tăcere. Azi dimineaţă (marţi, n.r.), însă, după ce a trecut doliul naţional şi a ajuns ziua înmormântării celor decedaţi au fost preoţi acolo de dimineaţă, au făcut o rugăciune. Şi acum, noi, în Biserică, şi apoi la cimitir. Locul în care noi pomenim nu sunt străzile sau locul unde a murit cineva, ci biserica sau cimitirul, la mormânt. Acolo este prezenţa persoanei în modul cel mai intens", a spus PF Daniel.

alt musafir - 3

#1979 Re: Re: Re:

2015-11-06 15:53:15

#1962: - Re: Re:  

 in acel club se fuma iarba dragule, tu nu ai inteles...

in acel club se intamlau multe lucruri necurate si nu e cazul sa le spun, tot cei care-l frecventau stiu ce faceau acolo...

Dumnezeu sa-i ierte, dar sa nu uitam ca cei de acolo au ars exact ca in Sodoma si Gomora si din asta trebuie sa invatam sa ne intoarcem fata catre Dumnezeu, sa ne recunoastem pacatele si sa punem stavila faradelegilor de orice natura... Biserica dragilor asta invata si asta ne-a indemnat... de 40 de ani sunt pe aceasta cale, am avut si caderi, dar salvarea  mea a fost numai biserica