Asfaltarea drumului Baraj Oasa - Partiile Domeniului Sureanu

Quoted post

Musafir

#8 re

2015-10-29 17:01

lasa ca la ce preturi au acolo mai bine merg pana in hunedoara..numai hoti de pe la primarii si cei cu relatii au construit acolo...si au niste preturi de parca e austria mai mari chiar...ca asa e romanu se gandeste numai cum sa isi ia bmv in doua luni...munca intai mai baieti si dupa profit...tre sa investiti multa munca ca sa cereti ceva..

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-10-29 19:15:31

LUCI RUSNEAC

#15 Re: re

2015-10-30 06:56:21

#8: - re 

Dl. MUSAFIR ...

Atentie la termenii ,,hotii din primarii" si ,,cei cu relatii" ca licitatiile au fost publice. Anul trecut am ramas cu 5000 lei deficit in urma organizarii licitatiei, pentru ca din 60 de parcele am reusit sa dam doar 33. Restul au ramas neocupate deoarece nu am avut solicitari. 

Apropo. Si eu am cabana acolo (3 familii - rude intre noi am pus mana de la mana si din 2003 tot construim la ea)

Sunt dispus oricand sa discutam pe tema asta. Oricand.

Luci Rusneac

Mihai Paul Boer

#16 Re: re

2015-10-30 09:47:33

#8: - re 

Buna ziua si imi pare rau ca nu faceti diferenta intre conditiile de schi de acolo si cele din restul tarii. Lumea merge la Straja pentru ca au drum asfaltat pana acolo si cateva sute de cabane, adica cateva mii de locuri de cazare. Dar ca si altitudine Sureanu este number 1 in Romania!! Speram totusi sa veniti cu drag in zona aceea si sa fiti multumit si de preturi la cazare si servicii si de drum si de peisaj etc..