Asfaltarea drumului Baraj Oasa - Partiile Domeniului Sureanu

Musafir

2015-10-29 11:44

Este un drum judetean de interes national.

Musafir

2015-10-29 11:45

ar fi si cazul sa avem un drum european, asfaltat si de doamne-ajuta !!!!! cum sa infloreasca turismul daca nu avem infra-structura necesara? e mult mai frumos decat mult prea-laudata Valea Prahovei.

Musafir

#3 Re:

2015-10-29 11:52

#1: -  

Pai asta e ideea, nu mai este un amarat de drum comunal. Este DJ 704.

Ghiuzuke

#4 Felicitari CJ

2015-10-29 13:53

Trebuia asfaltat de ceva vreme.Dar cum sa faca campanii electorale si cabane. Apoi cu petitie sau fara trebuie facut de acum. A fost tinut asa salbatic sa se poata fura lemnul. Cine isi strica masina sa urmareasca mafia padurii? Totusi nu au terminat nici Transalpina, drum care este national si de interes major,drum care asa va ramane... Ar trebui blocat drumul dinsus de uzina de la Sugag cu un lant uman si sa nu se mai circule de loc. Asta la vara. Totusi ma alatur actiunii.

Musafir

2015-10-29 14:37

Am fost anul trecut la schi şi am fost impresionat de frumusețea locului.Stațiunea are un potențial uriaş.Păcat că autoritățile nu sprijină zona.Dar trăim în România şi nu ne mai uimeşte nimic.

Musafir

2015-10-29 16:32

Pentru ca este strict necesara reabilitarea acestui drum judetean ,
el fiind calea de acces catre cel mai frumos domeniu schiabil

Musafir

2015-10-29 16:35

Conduc masina pe acest drum destul de des iar drumul este varza.

Musafir

#8 re

2015-10-29 17:01

lasa ca la ce preturi au acolo mai bine merg pana in hunedoara..numai hoti de pe la primarii si cei cu relatii au construit acolo...si au niste preturi de parca e austria mai mari chiar...ca asa e romanu se gandeste numai cum sa isi ia bmv in doua luni...munca intai mai baieti si dupa profit...tre sa investiti multa munca ca sa cereti ceva..

Musafir

2015-10-29 17:04

Pentru un acces mai facil cu orice fel de masina mica spre Poarta Raiului, Domeniul Schiabil Sureanu

Musafir

2015-10-29 19:11

Daca drumul ar fi asfaltat nu ar mai fi nevoie sa stam in coloana ca cineva nu poate urca, s-ar putea schia inclusiv si in luna Mai. De cand dlvine caldura din cauza drumului neasfaltat nu poti ajunge cu masina mica la o asa frumusete.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-10-29 19:15

Musafir

2015-10-29 19:25

Am semnat aceasta petitie deoarece Sureanu este un loc superb pe tot parcursul anului si merita vizitat

Musafir

2015-10-29 19:35

Merita, eu sunt din Bucuresti dar acolo am copilarit avand rude in Cugir, zona este extraordinara si ar merita sa se asfalteze pentru ca zona sa se dezvolte din punct de cedere turistic, am fost anul trecut si mi-a placut enorm mai ales ca acum sunt si facilitati de cazare de 4 stele si mi s-a parut ca sunt practic in elvetia, va felici pe toti si va urez mult spor la dezvoltarea zonei sa atrageti cati mai multi turisti in arealul dacic, areal mirific de altfel! Felicitari!

Musafir

2015-10-30 04:26

Il felicit pe cel ce a venit cu această idee. Ne rupem mașinile pe acel drum.
LUCI RUSNEAC

#15 Re: re

2015-10-30 06:56

#8: - re 

Dl. MUSAFIR ...

Atentie la termenii ,,hotii din primarii" si ,,cei cu relatii" ca licitatiile au fost publice. Anul trecut am ramas cu 5000 lei deficit in urma organizarii licitatiei, pentru ca din 60 de parcele am reusit sa dam doar 33. Restul au ramas neocupate deoarece nu am avut solicitari. 

Apropo. Si eu am cabana acolo (3 familii - rude intre noi am pus mana de la mana si din 2003 tot construim la ea)

Sunt dispus oricand sa discutam pe tema asta. Oricand.

Luci Rusneac

Mihai Paul Boer

#16 Re: re

2015-10-30 09:47

#8: - re 

Buna ziua si imi pare rau ca nu faceti diferenta intre conditiile de schi de acolo si cele din restul tarii. Lumea merge la Straja pentru ca au drum asfaltat pana acolo si cateva sute de cabane, adica cateva mii de locuri de cazare. Dar ca si altitudine Sureanu este number 1 in Romania!! Speram totusi sa veniti cu drag in zona aceea si sa fiti multumit si de preturi la cazare si servicii si de drum si de peisaj etc..

Mihai Paul Boer

#17 Re: Felicitari CJ

2015-10-30 10:02

#4: Ghiuzuke - Felicitari CJ 

Multumesc din suflet si da, aveti dreptate in multe privinte!

Musafir

2015-10-30 16:26

Avem o zona alpina atat de frumoasa si atat de putin vizitata pentru doar cativa km de asfalt .

Musafir

2015-10-31 17:42

Drumul in starea actuala este aproape inaccesibil.Zona este foarte frumoasa,s-au investit foarate multi bani in locatii de cazare de mult bun gust de catre oameni pasionati in domeniu iar autoritatile care au promis inca din 2008 ca fac minuni din aceasta zona ..... au uitat sa le si inceapa.
eu

2015-11-05 07:40

In mod cert daca se vrea se pot accesa fonduri pe aceasta tema. 85% nerambursabile. Dezvoltarea turismului sau pe dezvoltarea zonelor rurale. Succes!

Musafir

2015-11-05 13:07

Pentru frumusetea deosebita a zonei.
Sper ca acest demers sa nu aduca mai mult rau. Civilizatia odata ajunsa acolo poate lasa uremele ei: plastic, gunoaie, pensiuni portocalii cu turisti beti si zgomotosi.

Musafir

#22 Re:

2015-11-06 13:35

#21: -  

Pai daca se vor pune si tomberoane si turistii se vor civiliza in sensul ca nu vor asculta la maxim muzica, ne vom apropia de EUROPA!

Andrei L
Musafir

2015-11-09 09:48

Problema cu petitiile online e ca nu valoare juridica si nu le ia nimeni in seama. Inafara faptului ca atragem atentia ca suntem X persoane care am dori asfaltarea drumului (in cazul in care afla cineva din administratia locala sau judeteana de aceasta petitie), nu rezolvam mare lucru.

O cale mai concreta ar fi Initiativa Cetateneasca, Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, art 109-111. Si anume, un proiect de hotarare locala pentru asfaltarea drumului, inaintat catre CJ Alba sau CL Sugag, sustinut prin semnatura de minim 5% din populatie. Ideal ar fi sa se poata catre CL Sugag, pentru ca numarul semnaturilor necesare este mult mai mic.

Musafir

2015-11-12 20:01

Buna seara!Imediat ce am vazut aceasta petitie,fara sa mai stau pe ganduri , am semnat-o cu speranta ca poate o sa ne auda si pe noi cineva.Avem o zona atat de frumoasa unde ar putea sa vina o gramada de lume buna atat vara, dar mai ales iarna cand peisajul este unul de poveste.Am semnat aceasta petitie,fiind indeaproape interesata ca acest drum sa fie asfaltat,deoarece am si eu o cabana in zona .Cand ne-am apucat de investit acolo am avut niste promisiuni din partea administratiei.O parte dintre ele s-au realizat!Asteptam cu nerabdare ca promisiunea de asfaltare sa se realizeze cat mai curand .Altfel ce se va intampla cu "DOMENIUL DE SKY SURIANU"??????

Musafir

#25 Re:

2015-11-16 13:54

#24: -  

Multumesc frumos pentru ce ati scris!!! Asa este!!