Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#44549 Re: INTOXICARE - CIMITIRUL CRASMEI PETITIA

2015-10-26 14:16

#44547: TOXIC - INTOXICARE - CIMITIRUL CRASMEI PETITIA 

AI DREPTATE SI CE CREZI CA MAI E DE FACUT? tot disponibilizat sint si eu(14.06.2013-prima zi ca somer dupa 20 ani de munca la piroliza 2 in pitesti).nu observati ca ei(piperea, factorii de decizie,etc...)nu mai spun nimic despre acele drepturi de care mentionati dumneavoastra in petitie?NU vi se pare dubios  va doi trei descreierati au acaparat forumul de discutii?O INTRBARE : MAI SPERATI LA PLATA DRPTURILOR SALARIALE IN SPECIAL LA planul social? eu unul nu cred ca o sa-l mai vedem.

Decat sa mai citim injuraturile unor frustrati mai bine INCHIDETI PETITIA, OLTCHIMUL ESTE DEJA MORTUL DUS LA GROAPA SI NU SE MAI POATE SALVA NIMIC.

Raspunsuri

TOXIC

#44550 Re: Re: INTOXICARE - CIMITIRUL CRASMEI PETITIA

2015-10-26 14:22:00

#44549: - Re: INTOXICARE - CIMITIRUL CRASMEI PETITIA 

 TE CRED SI NOI AM TRECUT PRIN ACESTE CLIPE. FRUNTEA SUS SI NU TREBUIE DECAT SA GANDIM LIMPEDE, NU CA DESCREIERATII DE CARE SPUI CHIAR SI TU. ATATA TIMP CAT SE PLATESC DREPTURILE PE CARE LE AVEM SUNT DREPTURI IN ACTE SI ACESTEA SE PLATESC. INFRACTIUNEA ESTE CA NU SE PLATESC ASA CUM SCRIE IN LEGEA 85 / 2006 VALOARE DIN ACTE TOT SI ASTA PENTRU CA NISTE DESCREIERATI DINTRE NOI AU FACUT PROTOCOLE ILEGALE SI AU INCALCAT LEGEA, NOI NU NE-AM PUS SEMNATURILE SI NU LE-AM INCUVINTAT ASA CEVA.

PETITIA NU SE POATE INCHIDE, POATE DOAR FORUMUL DE DISCUTII SI ASTA TEMPORAR SAU PROVIZORIU.

OLTCHIM S-A VRUT MORT SI SCUZA-MA DAR VINA VINE DIN ARGES CU COMPLICITATEA CELOR DIN VALCEA.

TOXIC

#44551 IATA CE SE DORESTE CU VALCEA - CIMITIRUL CRASMEI PETITIA

2015-10-26 14:27:33

#44549: - Re: INTOXICARE - CIMITIRUL CRASMEI PETITIA 

 

http://www.impactreal.ro

     

Cu un Oltchim împins de parlamentari spre insolvenţă, în urma votării Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, cu mii de şomeri care îşi caută în zadar un loc de muncă, judeţul Vâlcea riscă, în scu_rt timp, să aibă soarta oraşului Detroit sau să se scufunde în dezastrul economic cu care se confruntă, de exemplu, Zimbabwe. Primăria Detroit a cerut, în luna iulie 2013, protecţia sub Legea falimentului, iar acum locuinţele din oraş, ajuns în proprietatea primăriei în contul taxelor neplătite de proprietari, sunt scoase la vânzare la preţuri derizorii. Pe de altă parte, economia din Zimbabwe se confruntă cu deflaţia. Inflaţia a fost de -0,49% din cauza activităţii economice foarte slabe. S-a ajuns astfel ca magazinele să fie pline de produse, dar foarte puţini oameni mai au bani să le cumpere. În 2008, salariul minim pe economie al unui muncitor necalificat era de 200 de miliarde de dolari zimbabweni pe lună (adică 6,75 euro), iar 80% din pop_laţie trăia sub limita sărăciei. O pâine costa 100 miliarde de dolari (adică 3,38 euro). Nici Vâlcea nu este departe de aceste cifre, iar, în acest caz, bătălia pentru conducerea municipiului sau judeţului devine derizorie. Deocamdată, alternativa pentru angajaţii rămaşi pe drumuri este munca în străinătate sau mutarea în mediul rural, „migraţiune” care nu îi avantajează cu nimic pe politicienii locali, inactivi în ultimii ani în privinţa atragerii de investiţii din exteriorul judeţului. Prin votarea Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, parlamentarii, în frunte cu PSD, au deschis practic calea falimentului Oltchim.