Spune NU scurtarii vacantei de vara!!!!

Quoted post

La scoala cu copii agramati si raspundere penala pentru parintii care cer modificari de legi

#256

2015-09-09 20:45

Puneti-i la invatat ! la cersit timp de trandaveala toata lumea e de acord dar la munca ? pai de-aia este o generatie idioata ca sunt niste parinti oligofreni care nu inteleg ca invatamantul este prima indatorire a copilului altfel societatea il calca in picioare ! Nu va angajeaza nimeni copii vostri inapti cand sunt mari ! pentru ca nu au fost deprinsi sa lucreze sa oboseasca ca saracii de ei au drepturi . Parinti cretini carora nu le pasa de viitorul copilului e ok sa fie agramat , sa stea pe facebook , in loc sa invete . Vacanta le trebuie ?! Dumnezeu si cristosu masii de treaba cu romanii parinti infecti .

Raspunsuri

Diana Podașcă

#259 Re: Prea mult învățat!

2015-09-12 12:05:29

#256: La scoala cu copii agramati si raspundere penala pentru parintii care cer modificari de legi -  

 Băi omule. Copii ăștia o să crape de la atata învățat!! Eu am trecut a 8-a și sunt sătulă de învățat! Chiar așa? Să scurteze vacanța până nu o să mai existe? Vrei să miroasă a creier prăjit? Dacă nu ești bun la matematică sau romană inseamna oficial că ești prost? De exemplu eu sunt foarte bună la desen dar cui ii pasa? Arta nu mai e apreciată. Mereu invata invata invata!! "O sã dai bacul și o să il pici" bacul bacul bacul. Cât o să mai terifieze copii cu asta? Ajunge! 


Musafir

#264 Re:

2016-01-10 21:23:33

#256: La scoala cu copii agramati si raspundere penala pentru parintii care cer modificari de legi -  

 care are de invatat invata si in 2 luni.tu suferi cu capu rau, ai mari probleme.la ce le ajuta sa memoreze atatea prosti.mai bine sa invete ceva ce le ajuta in viata.daca le-ai oferi si locuri de munca ar fi ceva.e dreptul  copiilor si nu il poti lua.