Modificare Lg.149/2015 care permite vanarea cainilor si pisicilor

Quoted post


Musafir

#57

2015-08-07 09:56

Idiot mai este asta care a facut aceasta petitie fara sa se gandeasca la ce urmari ar avea impuscarea pisicilor. Copil fara creier ce esti, tu intelegi ca trebuie sa existe un anumit echilibru in natura? Vrei sa umpli strazile din Romania cu sobolani fiindca nu-ti plac tie pisicile hoinare? Pai tu de ce crezi matale ca in alte tari cum ar fi Italia si Egipst, pisicile sunt protejate? Nu te duce deloc mintea sau vrei sa iei cina cu sobolanul seara sau sa umpli spitalele cu copii muscati de sobolani?

Daca tot vrei sa faci asta macar sa te obisnuiesti cu bolile pe care le poti lua de la un sobolan:

– Leptospiroza
– Hanta virus
– Boala Lyme
– Teniei
– Dermatita
– Salmonella

 

Ca sa nu zicem ca muscatura lor poate fi letala si ei contin cei mai multi viermi paraziti. Mai multe detalii ai aci, iubitor de sobolani ce esti

https://einsecticide.wordpress.com/tag/boli-transmise-de-sobolani/

 

Vrei sa-ti zic si cum a fost transmisa ciuma in Spania? Au omorat toate pisicile si s-au inmultit sobolanii si nici o otrava de sobolani nu i-a scapat de urmari. Asa ca mai gandeste-te inainte sa faci o petitie fara sa-ti folosesti creierul.

Raspunsuri

anonim
Autorul acestei petitii

#58 Re:

2015-08-07 10:02:12

#57: -  

 Dragul meu, cel care ai tupeul de a ma face idiot:

se vede ca nu ai capacitatea intelectuala de a intelege un text atat de simplu! Noi militam pt protejarea pisicilor, nu pt impuscarea lor!