Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

ROCKY

#40189 ptr.CLANTZE SALARIALE

2015-06-18 20:14

Ca sa vezi ca stiu cine esti iti spun doar atat:

am cunoscut-o pe maicata si era o doamna buna din doua motive pe care nu pot sa le spun pe aceasta petitie.

Iar despre tine pot sa-ti spun ca nici pe departe nu ai nimic de la ea , mai mult , TU CHIAR MIROSI A SCONCS , te-a fatat pe cu-r.

IMPUTITULE!

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40190 CREANTE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE CREANTE SALARIALE

2015-06-18 20:18:59

#40189: ROCKY - ptr.CLANTZE SALARIALE <= CREANTE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE CREANTE SALARIALE , DREPTURI LEGALE  OLTCHIM.

" ROCKY" BATI CAMPII SI ESTI PARALEL CU CE SUSTII , PRAPADITUL VIETII DE O DETII, UN HOIT HAHAHA.., DECI ASA CEVA..., NUMAI UN PRAPADIT CA TINE  POATE LASA SCRIS  "ROCKY " . HAHAHA! LA CINE FACI TU REFERIRE , TE AUTODESCRII TU PE TINE??? N-AM IDEE BABUINULE,  FARA NEURONI,  ASTA ESTI. TRAIESTI ALT FILM. POATE MORI IN DUREREA TA, CE DRACU NE FACEM, CA MURI SCENARIUL TAU. S-A TERMINAT FILMUL, A EVOULAT VIATA, PICA PELICULA SI S-A ARS FILAMENTUL, N-A DRACE CA TE-AI ARS, TI-A CAZUT ... , FILME, AI NUMAI FILME IN CUTIA CRANIANA, SECVENTE DIN ROCKY , HAHAHA, BAA TRECI IN RING , LA SOMN, BAGA SOMN CA DELIREZI NEBUNULE. CAT SF AI IN TINE HAHAHHA!!!!

SA MA CUNOSTI BA, SA MA CUNOSTI, INAINTE SA BOLBOROSESTI. N-AI AER, TE-AI SUFOCAT, PAI ,  ITI DAU O PUFAITOARE..., FACE PUF ,PUF IN BOTUL TAU.

ASTA DE NOAPTE BUNA ITI DEDIC : DECI, IMI PERMIT SA SPUN CA SI EU AM CUNOSCUT-O PE MAMA TA, SUB UN CONTEXT, NU SPUN CARE SI SARACA MI-A SPUS CA ESTI SCOS DIN CONTEXT SI  CA AI TRAUME, TE-A DAT CU CAPUL DE CIMENT CAND TU ERAI MITITEL SI ASA AI RAMAS MITITEL LA NIVELUL CUTIEI CRANIENE, CREANTE SALRIALE, DREPTURI CREANTE SALRIALE SI ORICE ESTE CREANTE ... , AI O CHESTIE ASA ,  ESTI IRASCIBIL LA TERMENUL DE CREANTE, CA PE AZOREL CARE I-SA SCHIMBAT NUMELE IN GHIOCA, EEEE GRAV LA TINE..., TRAGE PE DREAPTA RAU SAU STANGA..,  TU STI SI PICA...! BAAA NENMERNICULE , VEZI CA AM SI EU TEXTE SI TE TIN IN STOURI PANA EXPLODEZI DE MORI DRACU  CU  TASTATURA IN MAINI, DOBITOCULE, CAT SF SA MAI SCOATETI BA PE BOTUL ASTA AL VOSTRU SI CE SCENARITE MAI BAGATI, HANDICAPATILOR. DOAMNEEEEE...DACA AR DUREA PROSTIA, TU DE TE SEMNEZI MUSAFIR " ROCKY", AI DOBORA RECORDURI GALACTICE LA PROSTIE, NU STIU DACA INTELEGI CE ESTE RECORD GALACTIC , HAHAHAA...!!!