Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#39679 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-09 12:19

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39681 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C

2015-06-09 12:21:19

#39679: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 MARȘ ,FUGA MARȘ , FUGAA MARȘ , APORT, FUGAAA MARȘ ...ROIU...,  RAMAI INFIPT IN TARUSI TAI NEMERNICULE DUPLICITAR SI MULTIPLICAT IN DUPLICARE SI REMULTIPLICARE DE HOT NENOROCIT CE ESTI ,SCOALA SOVIETICA, PRAF SI PULBERE, PSIHOLOGIA TA ESTE UNDE TRAG EU APA ZILNIC..., MARSSS SI MORI.

NU STI CE-I OLTCHIM,  NU VEI STI NICIODATA CEI OLTCHIM . [ PUNCT ]

P.S: CEL DE LA #39679 ESTE

Troll

Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.

Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele.


Musafir

#39693 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TIC TAC,A MAI TRECUT O ZI.....

2015-06-09 13:48:46

#39679: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 of  ghioca nici nu sti ce te asteapta de la fota,numai m..uie.mu//ieeeeeeeeeeeee