Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#38805 HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE

2015-05-29 07:30

RE:RE:RE:RE:RE: REPOSTAM: Bai, animalule de ghioca care este HAZNAUA combinatului, poti sa te rogi de cine vrei sa inchida petitia asta si de patrut si de fu_tu-ti ... pentru ca aia nu pot decat sa opreasca strangerea de semnaturi nu pot sa puna lacat forumului de discutii.
Intra pe http://www.petitieonline.com/ si studiaza; vezi petitiile inchise din 2014 sau 2015 si vezi ca poti sa comentezi cat vrei pe aceste petitii.

Sa-ti fie clar si sa fie clar pentru toti PETITIA NU POATE FI INCHISA de nimeni nici de autor si nici de administrator. NU PUTETI VOI SA NE INCHIDETI GURA SAU SA NE BLOCATI TASTATURA bai, animalule de ghioca sau alte specii.

Raspunsuri


Musafir

#38818 Re:

2015-05-29 08:07:32

#38805: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? -  

 bai animalule ,asta cu re.re,re,re sau cum mama dracului zici tu, nu sunt Ghioca si nici nu mi-as dorii. Sunt disponibilizat ca si tine , dar nu unul asa tampit ca tine , sunt unul din disponibilizatii care se lupta atat cat poate el pentru drepturile lui (si poate si pentru ale altora ca tine) si pentru aflarea adevarului. Sunt unul din disponibilizatii care ar face mult mai mult si ar merge mult mai departe in aceasta lupta dar din pacate nu are cu cine.

Omule, intelege o data pentru totdeauna ca nimeni nu poate avea nimic cu tine atata timp cat nu devii deranjant prin editarea , reeditarea rererererereditarea (ca sa folosesc expresiile tale si sa nu zic copi-paste) la la infinit a unor chestiuni fara importanta si care unele chiar daca au importanta rererererer la infinit deranjaza. 

Suntem oameni majori, trecuti prin viata si consider ca in momentul in care mai multe persoane iti atrag atentia asupra unui lucu , poti realiza ca ceva nu e in regula si iti poti schimba atitudine , numai daca nu ai o problema.

Pana acum cu Re,re, re, re, re la infinit , nu ai speriat pe nimeni si nu s-a intamplat nimic , doar ne-ai enervat pe noi. Nu cred ca asta este scopul tau