Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#38067

2015-05-19 06:11

Mai oameni , ce aveti cu domnul stroe costel ? El e singurul care se sbate sa faca ceva , voi doar comentati si spuneti rautati !! Cine sa ii reprezinte , cand toti fsc numai abuzuri? Daca nu stiti legile , nu va bagati . eu voi fi disponibilizata in iunie acum , cine ma va sustine ? Toti sunt numai dupa furat ! Si fura cu legea in fata .

 Domnu Stroe , va rog sa ii ignorati si mergeti inainte . trebuie sa se vrezolve odata ! Va sustin.

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38069 DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati

2015-05-19 06:29:08

#38067: -  

 Doamna, nu este  domnul Stroe, arunca nume pe aici, au ei "placerea" ranjetelor false, cretine, prostesti si diavolicesti, pi_sati si plini de efecte fiziolocice pe ei opariti si infectati, le iese otrava si infectia peste tot, erupe si explodeaza , pentru ca sunt oparati ai sortii pe care si-au creat-o cu mana lor, asta le-a mai ramas, sa se lege de persoane asa haihui.., sunt atat de farisei ca nici oglinda nu-i suporta, nici viata lor nu-i mai accepta, nici familiile lor nu--i mai recunosc, sunt chip de diavoli, insangerati la bot, spurcati, jigariti, infecti, otraviti, mitomani,... s.a.m.d., urla ca asta i-a dresat instinctul de hoti si plin la bot de creante cu_rente furate PRIN FURT SI MULTE ALTE FURTURI, instinct animalic vampirizat ( de la Mateita citire) si otravit de cei care ii indruma la nemernicii. Sunt IUDAIZATII CARE AU VANDUT PE TOTI SI INCLUSIV PE EI S-AU VANDUT SI SUNT  VANDUTI PRECUM CU_REVELE LA PROSTITUTIE... IUDAIZATII VAMPIRIZATI SI CONTAMINATI DE OTRAVA, SE LEAGA DE ORICE, PENTRU CA NU AU CREIER, E UN GOL IN TEASTA LOR A CUTIEI CRANIENE, eu le tot spun sa lase oamenii nevinovati in pace, il injura petru ca sunt luzari, farisei si mizerii, hoituri imputite, jeguri umane, sugacii si sugativele murdare, mizere, boraturile vietii de le traiesc, acestia nu constientizeaza cand spun toti ca fac referire la un grup de derbedei si nu la toti, aia sunt minoritari si nu au voie la a se pronunta inividual pe decizia mea, a dumneavoastra, a tuturor, nici sindicatele si nimeni nu are voie sa decida in numele cuiva, EI AU FACUT-O SI AU COMIS UZURPAREA SI INSUSIREA DE FOLOASE NECUVENITE, FIIND DELICVENTI SI CONDAMNABILI DE PEDEPSE CU PUSCARIA. Lovesc acei care au furat pe alte cai, lovesc  in acesti oameni pentru ca au fost complice,  implicati direct si sub semnaturi protocolare au fost dispusi  la furt si au furat de mana cu cei care noi ii evidentiem mereu, HOTII  Oltchim pana in 2015. Suntem multi si acum avem dovezi certe si cei care au fost cu ei, vor pleca la PUSCARIE. PUSCARIE SCRIE PE EI SI ATAT. LE-A MAI RAMAS SA INJURE, SA LOVEASCA CU PUMNII SI SA NE CREEZE CEEA CE CREDEAU CA LE REUSEAU, BAZANDU-SE PE AVOCATI HOTI DIN 2013, NUMAI CA AZI SUNTEM IN 2015 SI SUNT CA SI PUSCARIASI DOVEDITI. HOTII AU FOST SI SUNT INTRE NOI DE MANA CU SINDICATELE SI STATUL ROMAN, ACESTIA AU RECUNOSCUT CA SUNT PENALI.

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

MARDARE PAPUSA, MAI PAPUSICA, CE FACI PUICUTA, ASA TE DISTREZI TU CU NOI?

 "Au făcut asta ca să ne dezbine." 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA:

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

 

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

 PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.. http://www.docdroid.net/

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA