Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37077 DNA S.O.S OLTCHIM

2015-05-05 09:53

 STITI CA O DATA CE ATI INCALCAT TERMENE DE ACHITARI SUME CONFORM ACTELOR SUMA INTREAGA SI REALA VALOAREA REALA SI CONFORMA, CELELALTE TERMENE PE CARE LE INVOCATI SUNT NULE DE DREPT SI SE APLICA REGULA LEGII PRIN  ACHITARI SUMELOR DE BANI VALOAREA TOTALA CREANTE SALARIALE SI DREPTURI CREANTE SALARIALE URGENT CU PENALIZARIRE SI DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE, FARA DISCRIMINARE PRECUM ATI PROCEDAT SI FARA ALTE ABATERI LA CARE ATI PARTICIPAT. ACESTEA,  PRIN TRATAMENTUL CORECT SI ECHITABIL, DIN ACTELE DE LE DETINEM SI AM FOST CONCEDIATI COLECTIV, SI ATI INCALCAT LEGI, ACTE, ATI FACUT DISCRIMINARI, ATI FACUT ILEGALITATI PRIN SPALARE DE BANI, ATI DETURNAT SUME, V-ATI FOLOSIT SI VA FOLOSITI DE INFORMATII PRIN ILEGALITATE SI DETURNATI SENSUL SI LITERA LEGILOR, DISTORSIONATI, SCOATETI DIN CONTEXT SI VA OCUPATI CU TOATE FAPTELE ILEGALE.....

INCA JUBILATI, JUBILATI:

EU VA GARANTEZ PUSCARIA BAIETI !!!!!!!!!!!!

 

 

 „Recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni, investigații financiare, prevenirea și combaterea spălării banilor”

Ministerul Justiției : „Recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni, investigații financiare, prevenirea și combaterea spălării banilor”.

DNA  jihadul,

 

 

Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.
Vă atragem atenția că informațiile transmise în modalitățile descrise mai jos nu au caracterul unei sesizări conform art. 288-290 din Codul de procedură penală și nici al unei petiții conform OG 27/2002, cu modificările și completările ulterioare. Aceste date vor fi folosite de procu_rori în activitatea de urmărire penală, conform dispozițiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile și concludente.
• Adresă de e-mail anticoruptie pna.ro
• telefonul anticorupției , care funcționează permanent.
• formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție

 

 http://www.pna.ro/sesizare.xhtml

 

PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA

 

BUCU_RATI-VA INCA DE FIRMITURILE PE CARE LE AVETI, BUCU_RATI-VA INCA, VINE SI VREMEA NOASTRA, ESTE VALABIL SI PENTRU SUGATIVE SI SUGACII DINTRE NOI CEI CARE AM FOST DISPONIBILIZATI, VETI RASPUNDE CU PIPEREA SI RESTUL INFRACTORILOR DE MANA.

 

Raspunsuri


Musafir

#37092 Re: DNA S.O.S OLTCHIM

2015-05-05 13:44:52

#37077: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - DNA S.O.S OLTCHIM 

 SA DEA D EU TE SALUTA FOTA,FARA PERDEA MAI GAOAZA RETARDATA[ALUP PIGUS CERNEVEEEEEEEEE SI GHIOCA]