Vrem Rejudecarea Procesului Nedrept România contra Dan Diaconescu

Quoted post

mario diaconescu
Autorul acestei petitii

#14 Re: Ce se intimpla

2015-05-05 00:02

#11: - Ce se intimpla Hai ca le zici bine. Suntem români din România si de aia nu ne unim incă! Si asta cu "A la guerre comme a la guerre", e tare si e foarte potrivita, da sa stii ca la noi se traduce cu "la placinte inainte" si nu mai pun partea cu razboiul...

Cealalta petitie: petitionarul s-a suparat ca nu e singurul si s-a retras. Hai ca inteleg asta, dar nu inteleg de ce a inchis petitia! Asta chiar ma depașește! Mai curând ii înteleg pe martieni!

 

Raspunsuri


Musafir

#35 Re: Re: Ce se intimpla

2015-05-07 14:49:06

#14: mario diaconescu - Re: Ce se intimpla 

 Mario Diaconescu,

E pacat foarte mare ca d-na Ludwig a inchis ,odata cu petitia, si sutele de semnaturi date cu simpatie si empatie pentru D.D. .

D.D. si cauza lui nu pot fî confiscate de o persoana. D-na Ludwig e la maturitate si petitia facuta in ajutorul lui D.D. e tot un act de maturitate .

Aceasta stadiu nu ii mai permite, din decenta, comportamentulde tip "imi iau jucariile si plec". Eu am convins inca doua persoane apropiate sa semneze acea petitie.  Aceasta... razgindeala si refacere a noii petitii a doamnei sus numite da un mare aer de neseriozitate intregii afaceri.

D.D. e 24 de ore in puscarie... si aceasta nu e o gluma.

 Fac aceeasi observatie: unii sustinatori ai lui D.D. nu au acces la internet. Rugati pe cei ce va sint alaturi sa mearga in locuri aglomerate: piete, mall etc. sa stringa semnaturi.

Nu lasati ca lumea sa il uite pe D.D. si fenomenul OTV!

P.S. Toate televiziunile de succes sint decapitate si nici o veste  nu e ,inca, despre jurnalisti cu singe in vene.