Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#36324 O senatoare PNL se plânge: Salariul nu-mi ajunge nici măcar pentru coafor!

2015-04-19 09:53

O senatoare PNL se plânge: Salariul nu-mi ajunge nici măcar pentru coafor!


Steliana Miron, senator PNL, a declarat că își cumpără de fiecare dată trei rochii pe care să le aibă pregătite pentru următoarea săptămână de la Senat, întrucât nu îmbracă niciodată o rochie de două ori. Ea și-a exprimat și nemulțumirea că din salariul de parlamentar, banii nu-i ajung nici măcar de coafor.



Cunoscută drept „senatoarea sexy”, ea a declarat pentru EVZ că își gândește singură ținutele. „Ținutele de la Senat sunt, în mare parte, realizate la o fabrică din Suceava. În fiecare joi mă duc la fabrică și, împreună cu doamnele de acolo, îmi creez ținutele pentru săptămâna următoare. Vineri mă duc la probă, iar sâmbătă am ținutele acasă”, a declarat Steliana Miron. Ea a precizat că și majoritatea pantofilor din garderobă sunt făcuți la comandă, tot în Suceava

„Prefer hainele și pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari” , a mai spus Miron, precizând că o ținută o costă în jur de 600 de lei. „Niciodată nu m-am îmbrăcat de două ori la fel. Prefer ținute mai ieftine”, a mai spus „senatoarea sexy”. Ea a recunoscut că nu își achiziționează hainele din indemnizația de parlamentar. „Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a mai spus ea.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/o-senatoare-
Follow us: @realitatea on Twitter

Raspunsuri

OLTCHIM
Musafir

#36325 Re: O senatoare PNL se plânge: Salariul nu-mi ajunge nici măcar pentru coafor!

2015-04-19 09:56:48

#36324: - O senatoare PNL se plânge: Salariul nu-mi ajunge nici măcar pentru coafor!

 Asa gandesc si fac, chiar impun cei aciuti  prin combinatul chimic Oltchim si care nu au nicio legatura cu combinatul chimic cat nicio legatura cu MUNCA SI SALARIUL DE IL AU IN CONTURI CU MULTE ZEROURI IN COADA, FURATI SI NEMUNCITI DIN MUNCA SI ACTIVITATEA ALTORA ADUSE LOR IN CONTURI PE ACESTE CAI, vezi familia SPIRU-CIOBESCU, SOTII ARUNCATI DIRECT IN FUNCTII DE CONDUCERE DIN SOMERI IN PERIOADA LUI MIHAI BALAN  DE LA CET GOVORA RAMNICU VALCEA  SI FAMILIA COCLET IMPUSA IN 2012 A VREMURILOR FOARTE DIFICILE DE FALIMENT OLTCHIM CHIAR SI PANA AZI  SI MULTI ALTII DIN LISTA CEA LUNGA DE HOTI, TRANTORII SI DEMOLATORII PANA AZI !!!!!!!!!!!!! Prostii  de muncitori sa ne dea bani ca noi avem cheltuieli pe CHEFURI, friptane si coafura, haine scumpe, gadgeturi electronice,  mancaruri alese,bauturi speciale si  aveau nevoie chiar  si de pampersuri la copiii si " divele" neveste chiar si ei papitoii, manichiura, pedichiura, impreuna cu multe alte cheltuieli si uzul in scopuri  proprii a autoturismelor combinatului in folos personal, TOATE ACESTEA PE FRECAT MENTA SI PREZENTA IMPUSA, DAR  FARA MUNCA SI CU FURTUL DIN BANII NOSTRIIIIIIII!!!!!!!!! Tari nenica...., iar pe muncitori inchidele scopul activitati si vietii lor, da-i dracu afara din servici, fura tot, noi suntem pe functii impusi de masa si tac-su cu tot neamul lor de HOTI.