Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#36283 Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD.

2015-04-17 13:07

#36282:  NU UITA CA ORICE VIZITA ESTE INREGISTRATA UNDEVA SI O HARTIE EXISTA, CHIAR O SA APARA SI PROTOCOLUL CU NUME SI PRENUME.

 LASA VRAJELILE. RAMANE CE AM SCRIS SI NU RETRACTEZ.  APROPO, PARCA TU SPUNEAI CA FACEAI PROTOCOALE SI MERGEAI PE LA CILEA LA O CAFELUTA, SA-I SALVEZI PE TOTI SI TE-A FILMAT VL1 TV....??? O FII SI VIDEO ????

CE CAUTAU SALARIATII ANGAJATI IN PROTOCOALE CU DISPONIBILIZATII 2013 FOSTI SALARIATI, NIMENI N-A DAT MANDAT NICI MACAR SINDICATULUI DE ASA CEVA SA LE FACA IN NUMELE LOR PROTOCOALE SAU ALTE DECIZII, DUPA DISPONIBILIZARE COLECTIVA 2013.

MANDAT  PE CREANTELE SALARIALE NU AU FOST ACORDATE NIMANUI, DOAR PIPEREA ARE MANDAT OFICIAL PE LEGEA 85/2006 SA LE INSCRIE PESTE TOT SI SA FIE PESTE TOT... ( PE CE AU PIERDUT COLEGII NOSTRI DISPONIBILIZATI CEI 58,  DEOARECE, NU INTELEG CA EL PIPEREA SI BDO IN ACTE SI-A FACUT TREABA SI SUMELE EXISTA, PROTOCOLUL ERA PROBLEMA SI PUTEA ATUNCI ANULAT PE LOC  IN ACEL PROCES, NOI FIIND 929 DISPONIBILIZATI 2013 FARA SA DAM MANDAT CUIVA PE DREPTURILE NOASTRE ) , SA URMAREASCA SA FIE CONFORME CU REALITATEA CAT SI SA LE ACHITE TOT, VALOAREA DIN ACTE, ATAT !

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.

Raspunsuri


Musafir

#36284 Re: Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD.

2015-04-17 13:33:49

#36283: CREANTELE OLTCHIM. - Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD. 

 DESPRE CINE E VORBA ?? DATII NUMELE , SA STIUM SI NOI CINE ESTE OMUL ASTA DE CARE   VORBITI . SA VEDEM CINE E ASTA DE STA LA CAFELE PE BANII NOSTRIII.

VEDETI CA E SARBATOARE AZI , NU IL MAI BLESTEMATI PE ALA .