Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36077 Re: Re: Re: Re: Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

2015-04-08 11:48

#36076: - Re: Re: Re: Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! 

 Atunci de ce jignesti??? Si nu mai devia, nu mai trunchia si nu mai scoate din fraze, fara a putea intelege, nu te mai juca. De contre te-ai tinut. Eu te-am sustinut si te sustin pe ce este corect nu incorect si ilegal, ti-am mai explicat si petitia sta martor in texte in trecut. Daca nu publici integral si tot, si nu mai vi cu artificii, eu n-am nimic cu tine. Lasa informatia curata, daca ai ceva de explicat aduci argument separat in toate si in acte nu mai intervenii cu artificii.

E logic, nici  tu si nici eu,  dupa ce le-am ridicat aici si republicat sa le vada lumea si eu am republicat de pe site-ul Oltchim, sunt acte oficiale date de Oltchim, lasa-le asa cum sunt, nu e nevoie sa dai tu cu paint pe ele.

Adevarul este prin ceea ce s-a publicat si faurit de altii prin ceea ce au facut si lasat sa se observe. Adevarul nu poate fi sters sau compromis, chiar daca multi incearca sa se joace cu asa ceva.

Raspunsuri


Musafir

#36078 Re: Re: Re: Re: Re: Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

2015-04-08 11:51:09

#36077: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - Re: Re: Re: Re: Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! 

Indica-mi tu o postare in care te-am jignit pe tine sau pe altcineva!
Ti-am spus, ma confunzi cu altcineva.