Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#35285 Re:

2015-03-12 21:10

#35284: -  

 esti in confuzie. Stanescu este Adm. Special. Frumusic Mardare a poposit pe aceste meleaguri pana la instalarea starii de insolventa, Deaconu, Mateita Gogosica nu sunt angajati ai OLTCHIM.

Domnul Sorinel Marcu poate a fost recompensat.

Oare nu cumva el e unul din cei ce au semnat ca drepturile noastre salariale sa fie tratate ca si creante?

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:
Musafir

#35286 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-03-12 21:17:14

#35285: - Re:  

 Tu vorbeai de angajare, eu iti scriu ca, Stanescu, Mardare, Munteanu, Deaconu, Mateita si toata echipa Piperea si BDO...etc., sunt angajati SALARIATI in OLTCHIM pe insolventa, Legea 85/2006  din Oltchim isi iau iei leafa si bonusurile..., nu prevede restrictie la angajari decat pe cele care se face disponibilizare sa nu mai fie incadrat nimeni o perioada de timp, sau are inlocuitor acoperind postul locului de munca  pana la stabilizarea situatiei sau definitiv desfintat locul de munca  si numai daca judecatorul-sindic este sau nu deacord, poate decide, in rest, adm. judiciari conduc prin reorganizare insolventa, prin diferite metode legale. In ceea ce priveste actele se poate verifica si e simplu, la cerere se pot pune dovezile catre cei care cer astfel de lamuriri si chiar prin avocati si firesc, procuror sau  judecator. Este vorba de creantele salariale, iar in insolventa se impunea din cate arata legea, asa ca..., ... mai grav este cine a dat aprobare pe aceste sume care au intrat in Oltchim sa nu fie virate catre destinatarii disponibilizati 2013 CU PRIORITATE CONFORM LEGII 85/2006 LA ACHITARE, (...) si incepem cu declaratia data de Mariana Campeanu...., continuam cu comunicatele date de rominsolv si bdo care intr-un an  au generat din nou sumele...etc., aceste  sume care sau  deturnat, deviat, blocat, OPRIRE ACHITARI (CONDAMNATE DE LEGEA 85/2006 PE FAPTELE SAVARSITE )  si au intrat in Oltchim...., acolo este interesant, cine a semnat in numele nostru sa fie blocate aceste sume si deturnate catre masa credala dupa disponibilizare 2013-2014 (ILEGALITATE COMISA SI SAVARSITA PE LEGEA 85/2006 ) si acum facute,... date uitarii..., ... ar mai fi niste aspecte care sunt si pe petitie semnalate chiar din gura prim-ministrului Ponta cu 24 salarii compensatorii [FALS] ceea ce "cineva" mintea la greu si dezinforma voit, dorind sa faca pierdute sumele reale pana-n 18 salarii plati compensatorii conform CCM si le inducea in alta directie ..., plusate impreuna cu ministrul Nita care sustinea ca salariile sunt blocate la masa credala si surpriza Parvu care INSISTA si era sustinut de TOTI..., ceea ce e grav, noi disponibilizatii 2013 nu ne-am dat acordul scris si conform dovezilor existente noi  trebuia sa primim aceste sume deoarece au fost impozitate ANAF si chiar oprite sume pentru pilonul II pensii private, casa de pensii si altele... si multe alte fapte ilegale comise...

Mariana Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizații de la Oltchim și Poșta Română

miercuri, 31 Iul 2013

http://www.agerpres.ro/

 Ministerul Muncii dispune de fondurile necesare pentru plata salariilor restante și a salariilor compensatorii pentru persoanele care vor fi disponibilizate de la Combinatul Oltchim și de la Compania Națională Poșta Română, a declarat miercuri, la RTV, ministrul de resort, Mariana Câmpeanu.

 

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

http://www.rominsolv.ro/

http://www.oltchim.ro/i

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

 


Musafir

#35289 Re: Re:

2015-03-12 22:14:22

#35285: - Re:  

 Sa nu uiti de  cate ori  Popescu Valentin a venit, plecat si revenit in Oltchim cu reangajare in insolventa si  A INCASAT BANI SALARII, asa ca e permis.

 Popescu Valentin - Director Directie Energetica - Mecanica

si multi altii...