Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#34479 Re: Disponibilizaţii de la Oltchim cer "capu' la Ponta" în faţa Guvernului

2015-02-23 10:19

#34478: - Disponibilizaţii de la Oltchim cer "capu' la Ponta" în faţa Guvernului  

 CREANTELE OLTCHIM.

NU POT SPUNE EI CE BANI SUNT SI CE BANI NU SUNT, IAR IN CEEA CE PRIVESTE SALARIATII DISPONIBILIZATI 2013 LE-AU ADUS 14,4 MILIOANE EURO PROFIT/AN IN OLTCHIM ( LOR LE TREBUIE SA LI SE ACHITE 9 MILIOANE EURO). ESTE UN SINGUR CONT CURENT CONFORM LEGII 85/2006  SI LA ALA NU ARE ACCES NIMENI DECAT PIPEREA SI BDO CAT SI JUDECATORUL-SINDIC, STATUL ROMAN SI CEILALTI ACTIONARI POT SA INCARCE ACEST CONT.... IAR VALORIFICAREA DE BUNURI SI ALTE METODE DE ADUCERE PROFIT IN SOCIETATE SPRE ACHITARE, ORI ACHITARE DIRECTA DE LA STATUL ROMAN CARE A GENERAT CREANTELE SI A ADUS PREJUDICII FIIND MAJORITAR SI CEL DE A PRODUS SITUTIA ACTUALA PE INSOLVENTA SI PRIN DISPONIBILIZARILE COLECTIVE...ETC, POATE FI ACHITAT CONFORM PROCEDURII  DIN LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 SI NU ARE NIMENI VOIE SA SUSTINA DIN PROFIT  PRODUCTIE SAU CE GANDESC EI...TOTAL FALS, POT FI SI ASTEA DAR NU OBLIGATORIU,INSA PROFIT POATE FI DIN VANZAREA BUCATA CU BUCATA, FIER CU FIER, INOX CU INOX, ALTE METALE CU ALTE METALE, AUTOTURISME, UTILAJE, CLADIRI, TERENURI, PE SPIRESTI, PE PARVU...SI TOATA CONDUCEREA..., PE MULTI ALTII NERODUCTIVI..., TOT PROFIT ESTE SI NU ESTE NEAPARATA NEVOIE PROFITULUI DE SUBSTANTE CHIMICE SAU CRESTEREA DE PLANTE..ETC.

STATUL ROMAN POATE SI ESTE INDREPTATIT DE LEGE SA ASCHITE.

 

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.
Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că  în secunda în care vor fi 9 milioane de euro =>A VENIT CLIPA SA ACHITI PIPEREA...!!!

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări. http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere

http://www.oltchim.ro/i

 

ASTA ESTE CONSIDERAT PROFIT ADUS IN OLTCHIM ASA CUM ESTE EL LA LIMITA LEGII...:

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

http://www.voceavalcii.ro/

 

Guvernul recunoaşte că s-a vândut fier vechi din Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/

 

UNDE SUNT BANII???? DISPONIBILIZATII NU AU PRIMIT SUMELE DE BANI!!!!!

SALARIILE ( SALARII PLATI COMPENSATORII DISPONIBILIZATII  SI  SALARII ANGAJATII ) , NU AU PRIMIT SUMELE. PRIORITARI LA PLATA FIIND CREDITORUL LEGAL SALARIATUL (DISPONIBILIZAT SI ANGAJAT !!!), dupa restul creditorilor legali. OLTCHIM RAMNICU VALCEA SOCIETATE IN INSOLVENTA "Legii nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, cu modificările şi completările ulterioare, OLTCHIM S.A funcţionează sub autoritatea Ministerului Economiei ",

ACHITA CREDITORUL, IN ORDINEA CREANTELOR:

1. PRIMUL CREDITOR SALARIATUL(ARE STATUT PRIVILEGIAT SI OBLIGATORIU LA PLATA FARA ABATERE),

2. AL DOILEA CREDITOR,

3. AL TREILEA CREDITOR...ETC.                                                                                                                                                                             

Aşteptăm explicaţii publice din partea Ministerului Economiei în privinţa celor două contracte şi poate cei care conduc acum combinatul reuşesc să ne răspundă la câteva întrebări de bun simţ:

• de ce se vinde din combinat fier vechi, dacă se trâmbiţează peste tot că se doreşte privatizarea combinatului?

• unde a dispărut secţia de apă distilată?

• ce cantităţi de fier vechi au fost vândute şi ce s-a întâmplat cu banii încasaţi din vânzare?

UNDE SUNT BANII???? DISPONIBILIZATII NU AU PRIMIT SUMELE DE BANI!!!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Raspunsuri

TIC TIC TAC,CEASU I CA O HORA,MAI JUCAM SAH GAOAZA?SI TI AM SPUS, NU MUTA NEBUNUL..

#34480 PT.PROSTI SI INCONSTIENTII,LASII SI FRICOSII OLTCHIMULUI;

2015-02-23 14:05:37

#34479: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Disponibilizaţii de la Oltchim cer "capu' la Ponta" în faţa Guvernului  

 ATI SEMNAT PLECAREA ACASA A COLEGILOR NOSTRII,ATI TRADAT CERNEVISTILOR,ATI TRADAT INCA O DATA TALPASANULE,GHIOCA,BIDINE,ATI FACUT JOCURILE LUI ESCROCUL SI BORFASUL DE PIPEREA,PRIETENUL LUI CERNEV SI VOSGANIAN,D ZEU SA AIBA GRIJA DE VOI SI SA VA FERITI DE MINIA OAMENILOR,UN PIC MAI AVETI,PA PAPAGALILOR SI TRADATORILOR.