Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#34294 Re: PLANUL DE REORGANIZARE SCRIS DE PIPEREA - SANTAJ LA SALARIATI SI DISPONIBILIZATI! SAH - MAT LA O

2015-02-20 15:48

#34293: - PLANUL DE REORGANIZARE SCRIS DE PIPEREA - SANTAJ LA SALARIATI SI DISPONIBILIZATI! SAH - MAT LA OLT.! 

  Faliment versus reorganizare in viziunea lui Piperea.

Sau ... avertismentul (SANTAJUL) lui Piperea:
 "nu mai cereti falimentul ca nu mai vedeti nimic"!

Adica: SEMNATI PLANUL DE REORGANIZARE CA VA IA MAMA ...!

Raspunsuri


Musafir

#34295 Re: Re: PLANUL DE REORGANIZARE SCRIS DE PIPEREA - SANTAJ LA SALARIATI SI DISPONIBILIZATI! SAH - MAT

2015-02-20 15:58:38

#34294: - Re: PLANUL DE REORGANIZARE SCRIS DE PIPEREA - SANTAJ LA SALARIATI SI DISPONIBILIZATI! SAH - MAT LA O 

 ASA E D LE,DAR OFUL CEL MARE ESTE CA OAMENI DIN OLTCHIM SUNT NISTE LASII,SUGACII SI NISTE CURVE,GEN sind.s.v.o.

CREANTELE OLTCHIM.

#34298 Planul de reorganizare in procedura insolventei – consultanta

2015-02-20 16:08:06

#34294: - Re: PLANUL DE REORGANIZARE SCRIS NU VOR MAI BENEFICIA DE 2,2130OO EURO SA LI SE ACHITE,ACTUALII ANGAJATI, ATAT.

IN CAZ DE FALIMENT, ESTE VORBA DE CEI CARE SUNT ACUM ANGAJATI, STRICT CEI DIN OLTCHIM DACA SE DECLANSEAZA FALIMENT, NU-SI MAI PRIMESC SALARIILE IN CAZ DE FALIMENT, ACESTIA FIIND DISPONIBILIZATI PE LOC TOTI, DAR AU DE RECUPERAT DOAR MASA CREDALA CEA PANA-N ULTIMA ZI DIN AN 2012, ATAT, CREANTELE DIN TABELUL DE CREANTE LI SE ACHITA, IAR CEI DISPONIBILIZATI 2013 PRIMESC SI MASA CREDALA PANA-N ULTIMA ZI DIN AN 2012 CAT SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII 2013 SUMA INTREAGA 100% SI TOT CE AU DE  RECUPERAT, PRIN LICHIDARE SI TOT SUMA DIN ACTE CAT SI PENALIZARILE SI DECIZIILE JUDECATORESTI.

Simulare distribuiri intr-un scenariu de faliment

Categorii creditori Total creante (Mii EURO)

Sume distribuite (Mii EURO)       % acoperire

Creante garantate 203,001 0     0%

Creante din raporturi de munca 2,213 0    0% => CEI CARE SUNT ANGAJATI ACUM SI SUMA SALARIILOR DIN OLTCHIM ACTUALA NU SE MAI ACHITA.

Creante bugetare 293,775         0 0%

Creante chirografare 288,746      0 0%

Total 788,342       0  0%

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina => Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

CREANTELE OLTCHIM.

#34299 Planul de reorganizare in procedura insolventei – consultanta

2015-02-20 16:26:00

#34294: - Re: PLANUL DE REORGANIZARE SCRIS NU VOR MAI BENEFICIA DE 2,2130OO EURO SA LI SE ACHITE,ACTUALII ANGAJATI, ATAT.

 DACA TOT TE BAGI IN SEAMA, SPUNE-LE MAAA NESIMTITULE TOT SI NU MAI RUPE, TRUNCHIA INFORMATIA TU PRIN SCOATERE DIN CONTEXT, NEMERNICULE.....HUUUUUUUUUUUUUUU JIGODIE ORDINARA.

Ce scrie boule aici.

Simulare distribuiri intr-un scenariu de faliment:

Creante din raporturi de munca 2,213  0   0% => CEI CARE SUNT ANGAJATI ACUM SI SUMA SALARIILOR DIN OLTCHIM ACTUALA NU SE MAI ACHITA.

 IN CAZ DE FALIMENT:

RESTUL ISI PRIMESC TOTI SALARIILE SUMA INTREAGA 100% TUTUROR SI CONFORM CU TABELUL DE CREANTE. SALARII PLATI COMPENSATORII 100% SI MASA CREDALA 100%, CONFORM GRAFICULUI SI TABELULUI DE ACHITARI, POT FI MULTE VARIANTE DE ACHITARE SI SE VA DECIDE DE CATRE JUDECATORUL-SINDIC, DOAR  CEI ANGAJATI SI SE AFLA ACUM IN OLTCHIM NU VOR MAI BENEFICIA DE 2,2130OO EURO SA LI SE ACHITE,  IN CAZ DE FALIMENT SUNT TRIMISI PRIN DISPONIBILIZARE COLECTIVA IN FALIMENT FARA ALTE DREPTURI SALARIALE SI PRIN DESFACERE CCM.

ATAT, NU SI ALTII SAU ALTE SUME SALARIALE GENERATE ANTERIOR.

ACEST PLAN DE REORGANIZARE SE AFLA LA JUDECATORUL-SINDIC SPRE APROBARE, ASA CA NU VA MAI BATETI VOI CAPUL SI CARE DUCETI LIPSA DE NEURONI:

 

 ###EU CREANTA OLTCHIM V-AM FACUT ROST DE ACEST PLAN DE REORGANIZARE PUBLICAT DE BDO CARE ULTERIOR A FOST PAROLAT DE BDO SI ROMINSOLV, AICI BENEFICIATI DE EL NEPAROLAT IN:

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina => Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

 

Sectiunea 5 - Planul

 

Art. 102

(3) Daca nici un plan nu este confirmat si termenul pentru propunerea unui plan, in conditiile art.94, a expirat, judecatorul-sindic va dispune inceperea de indata a procedurii falimentului, in conditiile art.107 si urmatoarele.

(4) Remuneratiile persoanelor angajate in temeiul art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si al art.98 alin.(3) si alte cheltuieli administrative vor fi achitate la momentul prevazut, dupa caz, de lege, cu exceptia cazurilor in care partile interesate ar accepta, in scris, alte termene de plata. Planul trebuie sa precizeze in programul de plati cum va fi asigurata aceasta plata.
(5) Plata va putea fi facuta trimestrial, pe baza de acte legale.

 

S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013: Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA

Sectiunea 7 - Falimentul

Art. 123
Creantele vor fi platite, in cazul falimentului, in urmatoarea ordine:
1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4);
2. creantele izvorate din raportul de munca; [ angajati si disponibilizati creante neachitate salarii si drepturi legale]
3. creantele reprezentand creditele, cu dobanzile si cheltuielile aferente, acordate de institutii de credit dupa deschiderea procedurii, precum si creantele rezultand din continuarea activitatii debitorului dupa deschiderea procedurii;
4. creantele bugetare;
5. creantele reprezentand sumele datorate de catre debitor unor terti, in baza unor obligatii de intretinere, alocatii pentru minori sau de plata a unor sume periodice destinate asigurarii mijloacelor de existenta;
6. creantele reprezentand sumele stabilite de judecatorulsindic pentru intretinerea debitorului si a familiei sale, daca acesta este persoana fizica;
7. creantele reprezentand credite bancare, cu cheltuielile si dobanzile aferente, cele rezultate din livrari de produse, prestari de servicii sau alte lucrari, precum si din chirii;
8. alte creante chirografare;
9. creantele subordonate, in urmatoarea ordine de preferinta:
a) creditele acordate persoanei juridice debitoare de catre un asociat sau actionar detinand cel putin 10% din capitalul social, respectiv din drepturile de vot in adunarea generala a asociatilor, ori, dupa caz, de catre un membru al grupului de interes economic;
b) creantele izvorand din acte cu titlu gratuit.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII ( FOSTII ANGAJATI, PLATILE COMPENSATORII cu toate drepturile legale si ANGAJATI drepturi legale)


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SALARIILE  FOSTI ANGAJATI SI ANGAJATII, DREPTURI LEGALE,

SE EVITA FALIMENTUL.