Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#34100 CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 18:35

#34098: -  DISPONIBILIZATII 2013 SUNT PRIVILEGIATI SI PRIORITARI LA ACHITARE SUMA INTREAGA DIN ACTELE PE CARE LE DETIN, INCEPAND CU APROBAREA PLANULUI DE REORGANIZARE SE PUNE IN APLICARE ACHITAREA.

 NU SEMNATI NIMIC. NIMENI N-ARE VOIE SA MAI SEMNEZE TABELE ORI ALTE FORME DE MANIPULARE, SI DACA A FOST ACCIDENTAL COMISE SA LE DECLARE NULE, S-AU INTAMPLAT FARA VOIA LOR. NU MAI SEMNATI NIMIC.

 

 

Planul de reorganizare O SINGURA DATA ESTE APROBAT si nu are voie sa fie oprit de la pornire avand termen 3 ani (ACEST PLAN DE REORGANIZARE DEJA SE AFLA LA JUDECATORUL-SINDIC ) , un plan de reorganizare aprobat poate prin respectarea procedurilor de  vot sa fie si modificat dar in folosul stingerii  prin achitare totala a creantelor creditorilor conform procedurilor..., daca este ratat  urmeaza falimentul dat de judecatorul-sindic fara alte abateri. Ce a fost prins in tabelul de creante achitari se urgenteza aceste achitari conform procedurii.  Ce este pana-n ultima zi din an 2012 masa credala este posibil la achitari din SPV iar ce sunt sume create din ianuarie 2013 si neachitate sunt OBLIGATIE DE ACHITARE PRIORITARE  SALARII SI SUMA INTREAGA 100%. Dupa confirmarea planului de reorganizare se urmeaza achitarile conforme cu tabelul de creante catre creditori, primii si indreptatiti fiind salariatii cu suma intreaga.

SALARIILE SI TOATE DREPTURILE SALARIALE 100% SUMA INTREAGA/PERSOANA CAT ARE FIECARE DE PRIMIT DIN ACTELE SI TABELUL DE CREANTE ACHITARI.

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

 

CREANTELE OLTCHIM.

 

Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM S.A. Ramnicu

link directional =>  Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

 

5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia;

 

9 februarie 2015- publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare;

 

2 - 10 martie 2015- votarea planului in cadrul adunarii creditorilor;

in termen de 15 zile de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia. 

Raspunsuri


Musafir

#34106 Re: CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-18 19:28:25

#34100: CREANTELE OLTCHIM. - CREANTELE OLTCHIM: 

 va-n gurita. de jigodii. momiti oamenii sa semneze. pentru voi ca altfel nu isi primesc banii?

 Planul lui Piperea. asta era conditia principala sa aveti bani pentru salarii ?

numai cu minciuni umblati.