Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#33150 : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-02-04 12:29

#33149: vali m - Re: Re: Re: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA <= in comparatie cu tine sau altii ca tine eu nu ma dau alte persoane.

 Ma asta de pui si tu un vali m, nu ti se pare ca vrei sa fi ceea ce nu esti, sau tu incerci sa ce...???? Hai spune, cine e ala si cine sti tu  cine scrie in pseudonime, musafirule intrus scoas din context....??? Care trage pe  nas si este instruit in fumuri multe si scose din context precum ai tot scris...., nu crezi ca e tabara ta si poate chiar tu si persoana a doua care poti fi chiar tu si PSIHOPATIA CARE O CREZI TU CA O SUSTII AICI, TE CREZI DOI SI DE FAPT POTI FI DOAR UNU, TU CENTREZI SI TU DAI CU CAPUL!!!!! Ti-am scris si ti-am mai scris si re.re.re.re repet si alte re.re.re-uri, ai nevoie de PSIHIATRU NU PSIHOLOG. MARSSSS... FUGAAA MARSSSSSSSSS.... MIZERIE ORDINARA SI SCOASA DIN CONTEXT.

Raspunsuri

vali m.

#33153 Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-02-04 13:29:22

#33150: CREANTELE OLTCHIM. - : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 CONTEXTULE, TU NU AI TOATA TIGLA PE CASA! FUGI SI TRATEAZA-TE, CA POATE MAI E VREO INFIMA SANSA SA SCAPI. TU CREZI CA ESTI SINGURUL CARE SCRIE PE AICI? MARS BA CU SCOSUL TAU DIN CONTEXT,CA ALTCEVA NU MAI STII. 

COBTEXTUL!CONTEXTUL!CONTEXTUL!UNDE E CONTEXTUL! HALADITULE!

UITE BA CA POT SI EU SA SCRIU CU MAJUSCULE,DEZAXATULE.