Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#33076 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-03 21:32

#33074: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 toanta nu este un nume. o toanta = proasta , natanga , neghioaba, adica echivalentul tau masculin.

Nu era nimic altceva decat un joc de cuvinte pe care tu la prostia pe care o degaji nu ai avut cum sa le intelegi (sau era un titlu cu subanteles pentru altii nu pentru tine).

De fapt cu tine nu as avea absolut nimic daca nu ai amagii oamenii cu tampeniile tale care poate nu sunt ale tale si esti pus de cineva sa o faci.

Mai omule intelege odata pentru totdeauna ca traiesti in Romania si ca planul de reorganizare va cuprinde criterii de plata a creantelor criterii pe care va fi greu sa le atingi. Vezi tu daca nu esti umblat ,nu stii ce spunea excelenta sa domnul avocat Piperea. Spunea ca banii tai vor fi prinsi in tabelul de plata a creantelor si va incerca sa efectueze plati lunare , echivalentul a unui salariu minim pe economie in primele trei luni, dupa care suma va scadea. Oare in cat timp iti vei lua banii? Oare vei mai beneficia  tu de  banii astia(sau eu)? Oare unul din criterile de plata nu il vor lega si de profitul societatii?

Raspunsuri

CREANTELE OLTCHIM.

#33077 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-02-03 21:44:56

#33076: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 CONFUZ RAMAI, CONFUZ ESTI SI CONFUZAT DE CRETINISMELE DE LE SUSTII.

IN CE PRIVESTE FAPTUL DE A ABUZA DE UN NUME SAU ALTA FORMULA DE ADRESARE LA ALTII, ESTE PROBLEMA TA SCOASA DIN CONTEXT, NU SUNT IMPLICAT SI TE-AM DOVEDIT CAT DE CRETIN POTI SA FI.

TU NU NUMAI CA TE-AI OCUPAT CU TOATE FAPTELE TOTAL, DAR ABSOLUT TOTAL IESITE DIN CONTEXT, SI PE LANGA ADEVAR CU MUUUULLTTTTT....., TI-AM TOT PUBLICAT SI AM REPUBLICAT SI RE.RE.RE REPETAT PENTRU UN CRETIN CA TINE SI CULMEA EXACT ASA CUM TI S-A PUBLICAT ASA S-A INTAMPLAT PE LEGE.

1. TABELUL DE CREANTE ESTE BINE STABILIT SI ARE TERMENE SI CUM AM EXPLICAT ESTE FOARTE BINE GANDIT CA SA SE APLICE ACHITARI, NU SE ACCEPTA ABATERI SAU DEVIERI, INCEPAND PLATA ACESTOR SUME CREANTE CATRE CREDITORII INDREPTATITI;

2. PLANUL DE REORGANIZARE ESTE STRICT PENTRU OLTCHIM;

3. IN ACEST PLAN DE REORGANIZARE FIRESC APAR SI SUMELE DE CREANTE SPRE ACHITARE CU TABELUL DEFINITIV SI FINAL CREDITORI CREANTE DE PLATI ACHITARI CATRE TOTI CREDITORII, LISTA AIA MAI LUNGA IN AFARA DE SALARIATI ( FOSTI SI ACTUALI ) CARE SUNT PRIMII LA ACHITARI, TAXE, TIMBRE SI ALTE ACHITARI FIIND DEJA ACHITATE DE OLTCHIM....;

4.OLTCHIM NU PLATESTE DIN PROFIT, IN TABEL SI-N LEGE NU SPECIFICA CRETINISMELE DE LE-AI INTELES TU, AICI NU MAI ESTE PE INCERCARI CI PE ACHITARI, DE NU NE PLATESTE PE NOI, E GRAV CU CEILALTI CREDITORI SI DA DE DRACU STATUL ROMAN, CEEA CE E ABERANT CE SUSTII TU PRIN SCOATEREA DIN CONTEXT CARE O FOLOSESTI MEREU PENTRU A DUCE PE ALTII IN EROARE, ESTI UN NEMERNIC OTRAVIT SI SCOS DIN CONTEXT, ESTI DOVEDIT SI TE STIU TOTI.

JUDECATORUL-SINDIC APROBA SI URMARESTE TERMENELE.

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

PUNE DRACU OCHII PE LEGE SI TERMENE ALE LEGILOR. SCOATEREA TA DIN CONTEXT CAZUTA DIN SF-URI TE DUCE EXACT UNDE TE TRIMIT DE CEVA VREME  LA PSIHIATRIE, NU PSIHOLOG.