Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post

KEUL FLORIN ROMANIA

#3236 NESIMTIREA SI MINCIUNA NU AU LIMITE LA BASISTI

2015-01-22 19:21

NU VA ESTE RUSINE SA RIDICULIZATI UN OM CA PONTA , CARE SE ZBATE SA SCOATA TARA DIN SARACIA SI HAOSUL IN CARE VOI ATI ADUS-O , BASISTILOR ??? VOI SUNTETI MINCINOSII SI FALSI . VOI NU STITI CE INSEAMNA DEMOCRATIA , SECURISTILOR , VOI SUNTETI CANCERUL ROMANIEI !!! RUSINEA ROMANIEI !!!

Raspunsuri

Mary Rome

#3245 Basescu s-a dus, trezeste-te si nu te mai lasa manipulat

2015-06-07 09:12:57

#3236: KEUL FLORIN ROMANIA - NESIMTIREA SI MINCIUNA NU AU LIMITE LA BASISTI 

 Keul Florin,

Daca nu esti ruda, prieten cu Ponta si ai lui, sau daca nu  faci parte din hotii care fura din banii publici atunci, te rog sa citesti cu atentie ce-ti scriu si poate vei întelege daca vei voi ...

Nu este deloc o rusine sa recunosti ca cineva în care ai crezut s-a dovedit un hot, un demagog si un  gunoi. Multi dintre noi au crezut pâna când au înteles ce doreste Ceausila.

Important este sa-ti alaturi vocea celor care cauta cu multa truda sa-i faca pe cei hoti si  nesimtiti sa plece din fruntea tarii. Daca nu doresti asa ceva, înseamna ca nu faci parte dintre cei cinstiti si muncitori, ci faci parte dintre lipitorile  hulpave care au supt energia tarii pâna acum.

Daca cumva esti de partea mafiotului care tine cu dintii de scaun, doar pentru ca ocupi vreo functie sau ai anumite interese, a sosit vremea sa-ti dai seama ca nu doatorezi nimic mafiotului. Ceea ce ai obtinut, este meritul tau si nu este nevoie sa-l aperi pe nesimtitul plagiator ca sa-ti pastrezi ce ai.


Musafir

#3273 Re: NESIMTIREA SI MINCIUNA NU AU LIMITE LA BASISTI

2015-11-04 10:11:15