Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31736 Re: Visul unei nopţi de iarnă. Un vis frumos şi naiv. Gh. PIPEREA zâmbeşte şmechereşte. Adio Oltchim

2015-01-05 21:46

#31731: - Visul unei nopţi de iarnă. Un vis frumos şi naiv. Gh. PIPEREA zâmbeşte şmechereşte. Adio Oltchim! 

tabelul final al creditorilor va fi depus la tribunal pe 7 ianuarie 2015"

Visul cui? Al disponibilizatilor nicdecum, pentru noi se apropie finalul pacalelii incepute pe 14.06.2013. De aceea insist sa il intreb pe domnul "stie tot" cel ce se da atoatestiutor pe aceasta petitie , cel care mai este numit si "domnul creanta" :

Cat/cum/cand ne vom primii salariile compensatorii. 

Stiu domnule creanta ca va fi stipulat in tabelul final , dar acolo vei da de criteriile de care te-am intrebat mai sus si ai sa vezi si cat vei mai lua si cum ii vei lua si cand ii vei lua.

Ne meritam soarta, a fost mult mai bine la caldura iarna si la racoare vara.

Sa fiti sanatosi

Raspunsuri


Musafir

#31737 Re: Re: Visul unei nopţi de iarnă. Un vis frumos şi naiv. Gh. PIPEREA zâmbeşte şmechereşte. Adio Olt

2015-01-06 05:34:00

#31736: - Re: Visul unei nopţi de iarnă. Un vis frumos şi naiv. Gh. PIPEREA zâmbeşte şmechereşte. Adio Oltchim 

 Bai boala grea si nesanatoase, uita ca existi. Este cel mai sanatos pentru tine si multi altii.


Musafir

#31738 Re: Re: Visul unei nopţi de iarnă. Un vis frumos şi naiv. Gh. PIPEREA zâmbeşte şmechereşte. Adio Olt

2015-01-06 05:35:15

#31736: - Re: Visul unei nopţi de iarnă. Un vis frumos şi naiv. Gh. PIPEREA zâmbeşte şmechereşte. Adio Oltchim 

 Bati prostia la nivel inalt si dovedesti tot, prin ceea ce te chinui de 3 ani nu doi, sa ne tot demonstrezi, spui numai cretinisme.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31739 Re: Re: Visul unei nopţi de iarnă. Un vis frumos şi naiv. Gh. PIPEREA zâmbeşte şmechereşte. Adio Olt

2015-01-06 06:15:28

#31736: - Re: Visul unei nopţi de iarnă. Un vis frumos şi naiv. Gh. PIPEREA zâmbeşte şmechereşte. Adio Oltchim 

 Sa scot si eu termeni ca tine pe scrierea ta din context pe scrierile tale, de data aceasta intrebari nelamurite de tine si multi altii ca tine, ma conformez "Cat/cum/cand":

1. cat, suma cat ai de primit nataraule PE CRITERIUL DIN ACTE CU CARE AI PLECAT ACASA ( ORI NU FACI PARTE DIN DISPONIBILIZATI CU ACTE CREANTE SAU ANGAJATI CARE LE APAR SI LOR PE FLUTURASI SI ACTE CREANTE,... ACESTE SUME DE PRIMIT CREANTE RESTANTE NEACHITATE, SALARII SI ALTE DREPTURI SUNT IN ACTE, CHIAR PUBLICATE SI PE PETITIE DAR LASA CA CITIM NUMAI NOI, VOI DORMITI ...) si sa nu uiti sa mai dai si avocatului comisionul, chiar de uiti, iti ridica el suma fi calm... si pentru ca  vei continua procesul cu el... ca asa e pe lege, a cere penalizari de interese daune-interese conform raspunsurilor avute de la ANAF, Pilonul II pensii privare, Casa de Pensii... TOATE ACTELE si TOT CE AI DE LA  ITM, conform CCM, Codul Muncii...LEGI, etc. LEGI BAIETICA< SUNT LEGI;

2. cum, din tabel care se va afisa conform legii (la Tribunal si eventual sediul Oltchim, fiind toti creditorii instintati de decizie prin scris de catre institutia care este obligata sa faca achitari, CURIER RAPID, POSTA, POSTA ELECTRONICA,..etc., ADUCAND LA CUNOSTINTA TUTUROR DECIZIA SI CRITERIUL BINE STABILIT COINFORM LEGILOR, ALTFEL MAI PUNEM DE PENALIZARI SI CEREM BANI...) a doua pozitie dupa diverse cheltuieli, timbre, alte cheltuieli judecatoresti...., conform legii 85/2006... dar lasa ma ca tie iti spune avocatul doar e pe bani...banii tai papagalule, insa tu si altii ca tine cumulezi multa prostie, sunt sume alocate catre plata salariatilor (fosti si actuali ) pe legea 85/2006 ( mai bine tragi sindicatele la intrebari si sa le tavalesti in intrebari si explicatii, exact ca aici, pentru ca au obligatii, nu numai cheltuieli cu acesti  hoti pe criteriu sindical...) suma intreaga pentru fiecare in perioda cand e pe tabel, ghinionul tau daca esti la  litera Z( dar vei primii suma toata si conform actelor si legilor ), conform legii si tabelara conform legii, pentru fiecare in parte pe criteriu bine stabilit din tabelul de creante *AI AVOCAT PLATIT NATARAULE, STOARCEI LUI CREIERII* iar daca nu ai, dupa ce ai luat suma, casca ochii mari  si pune-ti avocat;

3. cand, e cea mai cretina intrebare pe care o poti pune, firesc in tabel specifica si cand, ti s-a raspuns la punctul anterior cum.

RAMAI PACALICIUL DE SERVICIU SI PE MULTI I-AI PROSTIT IN OCHI DUPA CRIETERIUL TAU BINE STABILIT DE INAPT INTELECTUAL. LA CRETINISMUL TAU FUNCTIONEAZA SI INSISTENTA INDIVIDULUI DEBUSOLAT DE PREAMULT SOMN SI NU STIE IN CE LUME TRAIESTE.... VAI DE ANII TAI...SARACUL CE PATIMESTI IN CUTIA TA CRANIANA, ESTI DE TOATA MILA...

 Ai merita sa faca toti misto de tine la cate ineptii ai scris si balmajit tu si altii ca tine pe acolo unde nu iti era scopul si rolul..., ti-am mai scris si repet, taci si mucles.