Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31698 Hai sa lamurim problema SLO!

2015-01-03 09:20

#31697: - Hai sa lamurim problema SLO!  

 

AŞA A FOST DISTRUS OLTCHIM. Dezvăluiri înfiorătoare ale liderului de sindicat Mihai Diculoiu.

Avem, în sfârşit, scenariul complet al distrugerii combinatului vâlcean Oltchim. Timp de 50 de minute, liderul Sindicatului Liber Oltchim Mihai Diculoiu a explicat totul, cu detalii incredibile. (www.criterii.ro)
 
 

 

Raspunsuri


Musafir

#31700 Hai sa lamurim problema SLO!

2015-01-03 09:24:19

#31698: - Hai sa lamurim problema SLO!  

 Sindicatul Liber Oltchim: Piperea şi Bălan doresc falimentul Oltchim

Marti, 1 aprilie 2014

http://www.ramnic.ro/articole/

 Sindicatul Liber Oltchim în calitate de sindicat reprezentativ în SC Oltchim dezaproba decizia unilaterală a Administratorilor Judiciari: Gheorghe Piperea şI Niculae Bălan de a refuza unica ofertă angajantă a investitorului elveţian, depusă în 28.03.2014, pe motiv că s-a depăşit termenul de depunere (ora 11:00) cu patru minute.

Sindicatul Liber Oltchim cere o anchetă a autorităţilor statului în acest caz pentru a se afla adevărul şi pentru sancţionarea celor vinovaţi.

Prin această decizie unilaterală, Administratorii Judiciari: Gheorghe Piperea şi Niculae Bălan, au înlăturat brutal ultimul investitor interesat de Oltchim şi se dovedeşte încă o dată ca se doreşte falimentul SC Oltchim.

Cerem interveneţia Ministerului Economiei, Parlamentului României şI Guvernului României pentru analiză şi decizie.

Sindicatul Liber Oltchim solicită înca odata autorităţilor locale din judeţele Vâlcea şi Argeş, Ministrului Economiei să ia urgent măsurile: 

1. Înlocuirea actualului Director General şi a Directorilor neperformanţi, reducerea numărului de directori de la 21 la 8, reducerea cheltuielilor (salarii, autoturisme) cu directorii; 

2. Decizie Politică şi Guvernamentală pentru funcţionarea şi privatizarea SC Oltchim; 

3. Înlocuirea Administratorilor Judiciari Gheorghe Piperea şi Niculae Bălan, pentru activitate neperformantă în cele 13 luni de insolvenţă a SC Oltchim. 

4. Punerea în funcţiune a tuturor capacităţilor de producţie (activele Râmnicu Vâlcea şi Piteşti) 

5. Acordarea la zi a tuturor derpurilor salariale restante (lunile ianuarie, februarie, martie-2014) pentru salariaţii Oltchim şi acordarea plăţilor compensatorii personalului disponibilizat în iunie 2013 din SC Oltchim; 

6. Asigurarea urgentă a capitalului de lucru pentru funţionarea instalaţiilor SC Oltchim în condiţii de eficienţă şi securitate, 

Sindicatul Liber Oltchim consideră că este momentul ca autorităţile statului să intervină urgent pentru salvarea SC 

Oltchim de la faliment. În aceste condiţii în judeţele Vâlcea şi Argeş se instalează liniştea socială.