Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31670

2015-01-02 20:32

Ca sa nu mai vorbim in van,bani se vor da cand Oltchimul v-a fi privatizat(putin probabil),la iesirea din insolventa si la faliment (cel mai plauzibil).Si daca tot vorbiti ca legea este lege atunci de ce dracului sunt drepturi salariale la masa credala(bani de la CAR si avansul pe o luna )asa ca legea nu este chiar lege ptr.UNI ,vorbim dar alti isi fac mendrele prin legi.

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31672 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-02 20:40:43

#31670: -  

 

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 Banii trebuiau achitati pe lege si trebuie achitati URGENT!!!!!!!!!!! NU SCRIE NICAIERI IN LEGE LA PRIVATIZARE SAU PROFIT...etc, IESIRE DIN INSOLVENTA,  CARE DIN CONTRA SPUNE ACHITA RAPID, URGENT,   NICIDECUM ALTE SCOATERI DIN CONTEXT FORMULATE DE HABARNISTI .... Restul sunt fapte la care justitia trebuie sa cerceteze de ce nu au ajuns la destinatar... plus multe alte fapte... chiar publicate si pe petitie, fosti si actuali salariati pe Legea 85/2006 care specifica sa se faca achitari si nu sa se intrerupa platile,... ceea ce s-a intamplat fara voia celor pagubiti si furati de drepturi (SALARIATII FOSTI SI ACTUALI FIIND DE DREPT PRIMII LA ACHITARE PE LEGEA 85/2006 ), chiar unu din creditorii CAPTIVI CET Govora prin protocol ( nu exista in legea insolventei asa ceva, intelegeri intre debitor si creditor captiv fiind ilegal  si impotriva legii insolventei )  a semnalat ca  in noua luni de zile, ups, ca un bebelusi a calcat pe ceilalti creditori si a incasat sume de bani din Oltchim in defavoarea altora... incalcand legea insolventei la Oltchim Ramnicu Valcea, ba mai mult disponibilizatilor li s-au imputat pe aer sumele de catre ANAF conform adeverintelor si altor dovezi  si opriti  pilonul II pensii private, casa de pensii... sume care nu le au in posesie. Despre CAR OLTCHIM sunt sume inainte de insolventa oprite din salarii pana-n  decembrie 2012 cu conducerea adusa si impusa din august 2012 de la CET Govora si alte partide politice cocotate la supt impreuna cu alte fapte...  impusi in Oltchim Ramnicu Valcea, aceste sume fiind actualmente blocate la masa credala conform legii, insa problema este ce s-au intamplat cu acele sume... ( toti salariatii care au avut virate sumele acolo  inca platesc sau sunt in conflict cu CAR Oltchim din cauza conducerii Oltchim de la momentul respectiv care nu a virat sumele catre acestia...), inainte de insolventa... si nu au ajuns la CAR Oltchim...  sfarsitul anului 2012, alte sume care nu au nicio legatura cu SALARIILE PLATI COMPENSATORII PRODUSE IN ANUL 2013 CONFORM CU CCM LA NIVELUL OLTCHIM LEGE, IN TIMPUL INSOLVENTEI SI CU DREPT DE ACHITARE FARA DETURNARE CARE SE PARE S-A PRODUS SI ACEASTA FAPTA  A DOUA DE DETURNARE CATRE DESTINATARUL DE DREPT SA FIE ACHITAT, IAR PANA AZI NICIUN DISPONIBILIZAT NEINTRAND IN POSESIA SUMELOR DE BANI, NU MAI REPET CA AU FOST IMPOZITATE... SI DIRECTIONATI SUMELE IN ALTE DIRECTII...

INCALCAREA  PRIN PARTICIPAREA ACELUIASI CET GOVORA RAMNICU VALCEA SI INAINTE SI IN TIMPUL INSOLVENTEI OLTCHIM RAMNICU VALCEA.


Musafir

#31692 Re:

2015-01-03 09:01:22

#31670: -  

Ca sa nu mai vorbim in van,bani se vor da cand Oltchimul v-a fi privatizat(putin probabil),la iesirea din insolventa si la faliment (cel mai plauzibil).Si daca tot vorbiti ca legea este lege atunci de ce dracului sunt drepturi salariale la masa credala(bani de la CAR si avansul pe o luna )asa ca legea nu este chiar lege ptr.UNI ,vorbim dar alti isi fac mendrele prin legi."

Ca sa spui ca banii se vor da cand OLTCHIM-ul se va privatiza trebuie sa te bazezi pe ceva, trebuie sa argumentezi , iti trebuie un cadru legal. Eu nu am citit pana acum in nici-o le sau nu am vazut stipulat in nici-o lege ca eu trebuie sa primesc banii la privatizare.

Singura lege in baza careia trebuia sa se desfasoare procesul este CCM-ul, CCM care daca nu a fost denuntal dupa data instaurarii starii de insolventa , reprezinta "legea partilor" punct, restul e gargara sindicala si guvernamentala.

Ceea ce s-a intamplat cu noi, nu e decat un furt intelectual
Facebook