Salvați Parcul Eminescu din Arad

Quoted post


Musafir

#101

2015-01-01 10:23

Avem parcari deja construite pe mijlocul Bulevardului Revolutiei care nu sunt folosite la capacitatea lor. Ma gandeam ca Primaria sa "inventeze" spatii pietonale ca in toate marile orase europene (Metianu este un esec. Singura zona pietonala este Faleza Muresului - digul - si la aceasta trebuie sa renuntam in favoarea poluarii?) Filarmopnica a fost data afara si "aveau reprezentatii" in acest parc printre copiii cu role si placi, acum vor canta si printre masini! Nu ni se propune sa se coinstruiasca un CAZINOU si inca O SALA DE CASATORII in acest loc? Si Paduricea a fost inghitita de betoane si sticla cu exceptia Lacului!

Raspunsuri

Maria Popescu

#106 Re:

2015-01-02 16:00:09

#101: -  

 Meţianu nu este un eşec, faţă de ce a fost, arată super. Nu denigraţi tot ce a făcut un primar, vedeţi şi cum a fost schimbată toată infrastructura oraşului, cum arată Aradul ca un adevărat oraş european - am avut musafiri din paris şi şi-au schimbat părerea despre Romania, vizitănd doar Aradul!

Nu sunt de acord  cu distrugerea parcului  Eminescu, dacă sunt necesare parcări, să facă sub sau deasupra parcării Kaufland-Lidl, acolo deja sunt betoane, n-au decât să le extindă.