Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

sa zicem Stoicescu

#31583 pentru " mesterul MANOLE "

2014-12-30 21:43

Prietene , nu vreau sa cad in subiectivism dar incerci sa-ti justifici existenta pe platforma din Petrochimie si sa o lungesti cat poti de mult . Si nu numai tu . Cateva sute . Cine dracu crezi tu ca va porni o rafinarie sa va dea voua benzina pentru Piroliza . Nimeni .. Daca te dai asa " gogoloi " poti sa-mi raspunzi care a fost reactia ta cand OMV  , taia si trimitea la turci , instalatie dupa instalatie ? Care a fost logica lui Roibu , cand pe langa contractele cu cele peste 180 de firme , de la care curgeau comisioane dupa comisioane , a " hotarat " ca DMT este numai bun de taiat ? Inox W 4541 , cel putin , vandut la 870 de dolari tona , cand kg de orice produs care are in compozitie " inox "  , nu se vinde cu mai putin de 5 euro / kg .

Daca STATUL , ar cumpara Rafinaria de la OMV  si ar dona-o Oltchimului , nu ati incepe si acolo o noua revizie ? Si cum instalatiile DA , DAV si RC  sunt mai mult si mai mari decat piroliza si Utilitatile , cam cat crezi ca ar trebui sa garanteze Statul Roman pentru ca cele peste 180 de firme sa faca o revizie ( si sa se umple de bani si odata cu ei si conducerea Oltchim - Petrochimie ? Daca in Petrochimie au fost cheltuiti 700 de milioane de euro , garantati de stat , in Rafinarie crezi ca ar trece de 1 miliard de euro ? Si n-ar fi iarasi o gaura neagra , pentru ca nici dracu nu livreaza petrol unei unitati de valoare indoielnica cum este Oltchim. Daca este asa tare , de ce nu cumpara , ca pe vremuri , etilena si propilene de la SARBI ? Si nu mai pune poporul asta prost sa suporte niste cheltuieli inutile , numai ca tu si unii ca tine sa ia niste salarii nemeritate . Pentru ca sunt ani de cand sunteti platiti fara a munci . Sta tara in loc daca va da pe voi cei vreo 300 de angajati ca " disponibilizati " ? Arpechim a avut 6000 de angajati , au fost disponibilizati toti , n-au murit ; mai sunteti 300 , daca plecati si va cautati de munca moare " Tara Romaneasca "  , dispare judetul Arges . Eu zic sa pupati crucea pentru banii pe care i-ati luat pana acum , si sa va pregatiti de " ADIO PETROCHIME " . 2015 , va ia bomboana de pe coliva !!

 

Raspunsuri

DPB

#31584 Re: pentru " mesterul MANOLE "

2014-12-30 22:40:05

#31583: sa zicem Stoicescu - pentru " mesterul MANOLE "  

 IN primul rand OMV nu a taiat si dus la turcio decat Cianura si Acrilonitril pe care nu ti-ai fi dorit sa lucrezi in ele ! In al doilea rand tatucu Roibu a bagat 70 milioane euro nu 700 cat aberezi tu~! Jumatate din ei sunt la Valcea nu la Pitesti pentru ca va era foame !  Fier vechi ati carat din Petrochimie si v-ati luat salariile 2 ani ! Daca statul ar dona Rafinaria Oltchimului normal ca s-ar face revizie ca doar nu suntem inconstienti ca voi. Va costa mult ca noi nu lucram la sere cu flori ca voi ! Cand bunica spala cu hipoclorit de sodiu ,mama ta nu cocea fructele din pomi cu etilena! Sa nu comparam Vacea cu Argesul in al treile rand ! Argesenii isi gasesc de munca pe cand voi............In al patrulea rand inoxul de la DMT s-a dus tot in salariile voastre la Valcea !!!!!!!!!!!! Daca stau bine si-mi aduc aminte (in al cincelea rand) voi ne-ati vandut si uleiul vechi din Arpechim la turci (de era sa ne impuste aia). In al saselea si ultimul rand nu avea grija DPB -ului tu ca nu mor caii cand vor cainii!!!!!