Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Gogu Ologu
Divizia Petrochimica Bradu

#30685 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 11:22

#30671: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Normal ca sunt Gogu (Ologu).Check my old posts.Multe le-am sters dar au mai ramas.Nu am mai postat din sila,vad ca petitia a devenit un loc de balacareala si injuraturi.M-am limitat doar la a urmari posturile importante.

Treaba sta cam asa:

In toamna asta atat la Pitesti(cat si la Valcea cred) cateva persoane din disponibilizati au stat aproape zilnic pe capul prefectilor pentru lamurirea situatiei.Chiar din persoane de la Pitesti au aruncat problema si lui Ponta si ministrului Nita in urma unei intrevederi la Bucuresti.Concluzia a fost ca banii pentru compensatorii nu mai sunt la masa credala,a fost facuta cumva o manevra ca banii sa nu mai apara la creante in cazul unei privatizari(zic ei).In campanie s-a promis ca in noul buget pe 2015 s-ar aloca fonduri pentru plata lor catre disponibilizati si ar fi bine sa o lasam mai moale cu reclamatii la DNA/procese pentru obtinerea lor ca da prost la eventualii cumparatori sau fortam falimentul Oltchim....cam asta s-a dat de inteles,tineti minte IN CAMPANIE.

Ar trebui toti(disponibilizatii) sa stie ca banii nu mai sunt in ograda Oltchim si cine isi face iluzii ca asteapta si banii vor veni ca asa trebuie se insala.Chiar si pentru siguranta ca sunt in fisele fiscale pe 2013,taraganarea asta le va permite sa ne refuze cu metode legale(date poate chiar prin O.U.G.).Noi cei de la Pitesti suntem patiti cu OMV,unii deja returneaza sume obtinute legal cu hotarare judecatoreasca atii asteapta sa fie executati pe bunuri.

CRED CA SOLUTIA AR FI SA FIM UNITI SI SA STAM PE CAPUL LOR LA PREFECTURI,CEL PUTIN(ca la capitala e cam greu sa organizam ceva de capul nostru,observ ca e greu si pe plan local)...DACA EI VAD CA NOUA NU NE PASA SI LUMEA E LINISTITA,AU BAIETII DESTEPTI GRIJA SA MUSAMALIZEZE PRIN METODE LEGALE...CA DEH ,EI SUNT MAI UNITI NU CA NOI...

 

Altfel NE MERITAM SOARTA ,cum am spus in nenumarate randuri(oricum ne-o meritam orice am face...)

 

P.S. CE AM SCRIS IN POSTURILE ASTEA:

#21862: - Re:

#21861SI  

 ... E VALABIL SI ASTAZI .DIN DIVERSE SURSE STIU CA SE LUCREAZA LA O CALE LEGALA PENTRU RENUNTAREA PLATII SALARIILOR COMPENSATORII CE TREBUIAU ACORDATE IN VARA 2013.ASA CA STATI CUMINTI GUVERNUL LUCREAZA!!!SA NU II DERANJATI!!!


 

Raspunsuri

NEA MIHAI

#30698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 17:16:28

#30685: Gogu Ologu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

Ar trebui toti(disponibilizatii) sa stie ca banii nu mai sunt in ograda Oltchim si cine isi face iluzii ca asteapta si banii vor veni ca asa trebuie se insala.Chiar si pentru siguranta ca sunt in fisele fiscale pe 2013,taraganarea asta le va permite sa ne refuze cu metode legale"

Intradevar  asta vor, timp, inca putn timp de liniste pana la lovitura finala. Asta le tot spun si eu la colegii mei care din pacate nu vor sa asculte si cel mai rau nu vor sa iasa din case pentru a-si cere drepturile lor legale. 

La ultima intalnire ce a avut loc la OLTCHIM au promis ca din Februarie vor incepe sa efectueze plati. O falsa iluzie. Probabil cam de atata timp mai au nevoie pentru a intra in legalitate printr-o "inginerie" juridica si ne vor deposeda pentru totdeauna de drepturile noastre.

Intr-un fel ma bucur, poate atunci isi vor da cu seama si cei care au incredere in justitia din Romania si tot insista pe aceasta petitie sa ma convinga ca in situatia noastra e mai buna legea decat strada. 

Ma bucur ca atunci cand se vor trezii (daca se vor trezii vreodata) va fi foarte tarziu si doar atunci isi vor da seama (daca isi vor da seama) cat de creduli si cat de lasi sunt.

De doua saptamani ma lupt sa gasesc 20 de persoane care sa mergem la Guvern si nu reusesc. Culmea , astazi am constatat ca femeile sunt mai barbati decat barbatii.

Poate am sa reusesc , astazi am ajuns la cel de-al 18-lea, inca putin si gata

 "E VALABIL SI ASTAZI .DIN DIVERSE SURSE STIU CA SE LUCREAZA LA O CALE LEGALA PENTRU RENUNTAREA PLATII SALARIILOR COMPENSATORII CE TREBUIAU ACORDATE IN VARA 2013.ASA CA STATI CUMINTI GUVERNUL LUCREAZA!!!SA NU II DERANJATI!!!"

Da, trebuie sa lucreze pentru ca banii s-au dat si altii nu au de unde. Din curiozitate ati citir rechizitoriul dat de DIICOT la sesizarea noastra?

Daca o veti citii cu atentie veti constata ca  si institutia sus mentionata  spune acelasi lucru si anume " in conformitate cu  prevederile CCM , respectiv art.38, salariatii disponibilizati au beneficiat de plati compensatorii, calculate"...........incheind apoteotic "Adeverintele mentionate au asadar scopul de a evidentia valoarea impozitelor si taxelor veniturilor realizate de catre o persoana intr-un an fiscal , informatiile cuprinse in acestea facand referire la veniturile realizate si nu incasate

Ne minte oare DIICOT? Nu, nu ne minte. Sau ne minte? Cine a fost inainte oul au gaina?

Ne minte cand spune ca am beneficiat pentru ca nu am beneficiat. Beneficiam daca aveam acei bani in buzunar si ii jucam pe un numar sau pe o trefla sau mergeam la..... sau ii beam , era treba mea ce faceam cu ei.

Consider ca daca acesti bani nu ar fi existat , DIICOT trebuia sa scrie ca in CCM au fost prevazute salarii compensatorii si nu ca am beneficiat.

Unde nu minte DIICOT? Cand spune ca "acestea facand referire la veniturile realizate si nu incasate" pentru ca intradevar , daca acestea au existat noi nu le-am incasat.

Mare curva de om si DIICOT asta, probabil i s-a impus si lui politic(a) (tot o curva) un mic joc de glezne.

DISPONIBILIZATI , VA MERITATI DIN PLIN SOARTA


Musafir

#30701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 17:49:23

#30685: Gogu Ologu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Zici ca a spus ministrul Nită? Eu nu pot decât sa sper ca va veni vremea sa plătească si el pentru nemerniciile lui.


Musafir

#30702 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 19:00:54

#30685: Gogu Ologu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 bine ai revenit gogule.    Ce se mai intampla pe la pitesti? E adevarat ca dumitru a transformat sindicatul unirea. in CAR tiganesc ?

cica bagi un leu. si primesti un leu juma. inapoi dupa un an.