Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30231 Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 4 Decembrie 2014

2014-12-04 08:16

Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 4 Decembrie 2014

Publicat în Pataliputra / Vocea Valcii
(extras, informatii Oltchim)

Platforma industrială Govora nu a murit încă.
Vor unii ca ea să moară şi să o cumpere pe degeaba.

• Platforma industrială Govora nu a murit încă. Vor unii ca ea să moară şi să o cumpere pe degeaba.
Mare e grădina lui Dumnezeu şi ţara fără protecţie, în faţa lăcomiei cetăţenilor străini cărora le-am dat dreptul să ne calce pământul şi să ne respire aerul!

Vă mai aduceţi aminte de gigantul industrial Oltchim? Acum a ajuns cât o fabrică modestă. Doar clădirile şi instalaţiile ne mai amintesc de trecutul glorios al Combinatului. Corbii din politicul mare, vânduţi pe arginţii trădării, l-au sprijinit pe polonezul Zaremba, de la PCC – acţionarul minoritar de la Oltchim, să falimenteze perla chimiei româneşti.

Primul vinovat de cele întâmplate oltchimiştilor a fost C.A.C. (Călin Anton Constantin) Popescu Tăriceanu. Apoi au fost miniştrii Vosganian, Chiţoiu şi alţi trepăduşi ai vremii. Acum, s-a întrevăzut o soluţie de salvare a Platformei, prin constituirea Centrului Energetic Rm. Vâlcea, adică, însumarea activităţilor existente din jurul materiilor prime aflate la îndemână în judeţ: sare, calcar, cărbuni şi aburi. De aceea, forţele ostile existenţei rentabile a Oltchim-ului şi CET-ului s-au coalizat.

Lui Zaremba i s-a alăturat un alt conaţional polonez, cu gânduri nu tocmai curate. Şi, împreună, au declanşat bătălia pentru cumpărarea CET-ului, motorul viabil al Centrului Energetic prefigurat.

Cunoscând îndeaproape cele ce se întâmplă pe Platforma Industrială Govora, ne întrebăm: ce face Sistemul Imunitar al Ţării, al apărării avuţiei naţionale, văzând că este persiflat de guvernanţi?
„Băieţii cu ochii ivoar" din judeţ şi-au făcut datoria informând pe verticală cele ce se întâmplă la Vâlcea, numai că de la organismele guvernamentale nu s-a primit nici un semn.

Nimeni nu "ştie" nimic, nu „vrea" nimic, nu se face nimic şi dezastrul se prefigurează.

Dar dacă salariaţii de la Oltchim, CET, Exploatarea Sării şi familiile lor s-ar uni într-un destin şi scop, credeţi că guvernanţilor le-ar veni uşor?

Deşteaptă-te române!

Raspunsuri


Musafir

#30232 Re: Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 4 Decembrie 2014

2014-12-04 08:24:46

#30231:

D
esteapta-te Romane!

ULTIMUL APEL, ULTIMA INCERCARE, ULTIMA SANSA.

Daca vreti sa stiti adevarul, haideti la "sursa"!
Sa ne spuna ei, "prin viu grai", cu guritele lor.
Sa-i auzim noi, cu urechile noastre, fara intermediari care denatureaza adevarul.

SI, DUPA EI ... POTOPUL!

 C O N V O C A T O R

AL ADUNARII GENERALE EXTRAORDINARE A SALARIATILOR SI DISPONIBILIZATILOR DE LA S.C. OLTCHIM S.A.

 

Salariatii vor raspunsuri? 

Disponibilizatii au nemultumiri?

 
In data de 10.12.2014, intre orele 11 si 12, puteti afla raspunsuri direct de la sursa (Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor - vedeti convocatorul: http://i.imgur.com/nqWb4io.jpg?1): 
-PATRONII OLTCHIM - reprezentati de actionarul majoritar (Statul Roman) si de actionarii minoritari (cel mai semnificativ fiind PCC);
-ADMINISTRATORII JUDICIARI:
     - ROMINSOLV - reprezentat de av. Gheorghe Piperea;
     - BDO - reprezentată prin partener coordonator Niculaie Bălan;
-ADMINISTRATORUL SPECIAL - Bogdan Nicolae Codruţ Stănescu;
-CONDUCEREA OLTCHIM - Victor Avram, Mihail Talpasanu, Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu, etc.

 

Haideti cu totii - salariati si disponibilizati, haideti in numar cat mai mare la Oltchim in data de 10.12.2014, ora 11:00, pentru a discuta cu reprezentantii “proprietarilor” Oltchim si conducerii Oltchim care sunt responsabili de soarta Oltchim, de soarta salariatilor si de neplata salariilor compensatorii catre disponibilizati.

 

Cititi si transmiteti mai departe!