Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#29865 Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 06:44

#29864: - Re: numai hartisti.... 

 hartistule. nu ai inteles nimic. nu ma bucura nerespectarea contractului de munca si a regulamentului de ordine interioara. pentru ca. daca s-ar respecta. nu ar mai trebui facuta restructurarea personalului.daca s-ar face controale cat mai dese in instalatii cu fiola si sa vezi atunci cum se curatza fabrica de jigodii, tzambalagiul isi terminase misiunea. si trebuia sa se retraga intr-un fel. sa isi dea pur si simplu demisia nu mergea, pentru ca batea prea tare la ochi. si isi puneau prostii intrebari prea multe, de ce ? cum? si incepeau sa faca unele conexiuni.  asa ca au gasit varianta onorabila pt cioroi.

                         l-au transformat in victima

 

 asta e raspunsul meu. al celorlalti poate fi diferit. poate ca altii au explicatii si informatii mai multe.  dar tac din diferite motive; frica. scarba. ori sunt interesati sa nu se afle . si arunca soparle si balarii aici pe petitii

Raspunsuri


Musafir

#29866 Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 08:21:22

#29865: - Re: Re: numai hartisti.... 

 Asta este un raspuns de om care are probleme cu capul, hartistule! De-aia postezi si repostezi alambicarile alea. De altfel se vede din ele cam cat te ducve pe tine mintea, si mai ales la ce!

Eu zic ca faci un mare deserviciu celor disponibilizati si actualilor angajati cu atitudinea ta bolnava!