Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

IPU, atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#29557

2014-11-23 17:47

Mai omule, eu nu am spus ca nu ai dreptate ,AI PERFECTA DREPTATE,tu,eu,restul pana la 929 avem dreptate ,ca am protestat mult mai putini(la prefectura,la consiliul judetean) iti dau din nou dreptate,cu legea 85/2006,iar ai dreptate(numai ca acolo despre insolventa este interpretabil,daca ai bun simt,poti sa judeci corect)depinde de moralitatea judecatorului,de o normalitate guvernamentala, fara amestec din afara, ma refer la politic(daca doreau sa fie corecti,nu dadeau OUG cu venitul de completare si nu bagau Oltchimul in insolventa),din cate vezi si la Hidroelectrica s-a bajbait, ba ca a devenit profitabila, ba ca trebuie sa o bage din nou in insolventa ,deci ce vreau sa spun, un guvern haotic ,abramburit, aiurit care numai de cotcarii se tine si interpreteaza dupa bunul plac.Intreabai pe cei care au fost in sala, cand a venit Ponta si poti sa-ti inchipui dimensiunile VRAJELI si ABURIREA oamenilor.Si acum in incheiere iti dau din nou DREPTATE,dar nu ca ASTIA la guvernare, ca nu mai prezinta incredere,ei si acum cred ca Oltchimul pana in dec.2014 v-a fi pe profit.Tu unul poti sa crezi asa ceva,oare cum poti sa ai incredere ca astfel de oameni pot sa-ti JUDECE CORECT cauza noastra.Nu sunt nici indiferent,nici prost dar nu vreau sa platesc amenzi,nu vreau sa le dau posibilitatea sa se agate cu ceva de mine,aduti aminte ce ne-a spus CORNOIU,  sa nu credem ca mai suntem in 1907,tu ce concluzie tragi de aici.Iti spun si repet din nou, cu ASTIA nici o sansa ,poate cu alti.

Raspunsuri

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#29559 SA-MI SPUI CINE A FURAT SALARIILE BANI SI DE CE PONTA A INCURCAT VOIT, OBSERVI ADEVARUL SI MINCIUNA

2014-11-23 17:51:06

#29557: IPU, atunci i-am condamnat pe toti la moarte -  OUG SI HG ESTE FOARTE  CORECT, NUMAI CA MACANITORII AU RASTALMACIT ADEVARUL, DAR IN ACTE SUNTEM BINE SI NE SUSTINEM TOTI  PLATA SALARII CREANTE NEACHITATE DIN TABELUL DE CREANTE AL PLANULUI DE REORGANIZARE PRIN CARE NOI AM FOST DISPONIBILIZATI.

 

 MINCIUNILE MARCA PONTA SI PSD, STA DOVADA MINCIUNA SI IMBARLIGAREA CREATA DIN GLASUL LUI SI VORBELE SALE, ODIOS SI NEMERNIC, FANTEZISMELE SI DEZINFORMARE LA NIVEL DE PRIM MINISTRU ROMANIA:

Premierul Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula cu 3.200 de angajaţi"

2014-10-01 19:09

"Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii [ FALS ], şi în primul rând şi-au primit salariile la zi [ FALS]", a spus Victor Ponta joi seara, la TVR, într-o Ediţie Specială.

17 Mai 2013, 09:46 (actualizat 17 Mai 2013 )

Premierul României, Victor Ponta, a declarat joi seară la TVR, într-o Ediţie Specială, că Oltchimul poate fi salvat cu doar 2.000 de angajaţi. Ponta a subliniat că alternativa disponibilizărilor ar fi fost lacătul pe uşă. Premierul a apreciat că niciun investitor nu ar cumpăra o companie cu o datorie de 800 de milioane euro.

Victor Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula 3.200 de angajaţi. Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar faptul că cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii, şi în primul rând şi-au primit salariile la zi. Nu ştiu cum e la TVR, dacă aveţi atâtea salarii compensatorii, în lumea privată sigur nu există".

900 de salariaţi ai companiei Oltchim, 600 de la Râmnicu Vâlcea şi încă 300 de la divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti urmează să fie concediaţi săptămâna aceasta.

Premierul a vorbit şi despre privatizarea CFR Marfă şi a precizat că procedura a fost reluată după consultări cu FMI: "Probabil din cauza termenelor foarte scurte, fiecărei firme îi lipsea ceva. Niciodată nu s-a făcut o privatizare atât de repede, pentru că avem o sabie a lui Damocles, care este bordul FMI de la sfârşitul lui iunie. Am pus condiţii foarte  dure, pentru că puteam să punem condiţii foarte laxe şi ne trezeam iarăşi cu Dan Diaconescu cu banii în pungă".

Şeful Executivului a mai anunţat că aproximativ 2.000 de angajaţi din companiile de stat vor fi disponibilizaţi, anul acesta, şi 10.000 - în următorii şase ani. Ponta a mai spus că România a înregistrat o creştere economică mai ales din exporturi, apoi din energie şi din previziunile pe agricultură: "Unde avem o scădere importantă, de aproape 8%, este la impozitul pe profit, pentru că avem un fenomen economico-social, al intrărilor în insolvenţă. Avem o creştere importantă a intrărilor în insolvenţă".

Premierul a anunţat că TVA-ul la pâine va fi redus experimental, pe tot lanţul, din a doua parte a anului. Ponta le-a cerut reprezentanţilor din panificaţie să ajute guvernul prin indicarea zonelor unde există probleme: "FMI-ul a spus că nu merge pe promisiuni. Că reduceţi TVA-ul şi, uite, o să fie mai puţină evaziune şi o să aveţi încasări mai bune. Deocamdată reduceţi TVA-ul la pâine pe tot lanţul, pentru sementrul 2. Asta înseamnă că din altă parte, la rectificare, puneţi 250 de milioane".

Victor Ponta a dat asigurări că autostrăzile Comarnic-Braşov, Piteşti-Craiova şi Centura Sud vor fi finalizate. Totul depinde, însă, de deblocarea programului de transport, aşteptată pe 15 iunie.

http://stiri.tvr.ro/premierul-ponta-oltchimul , => DAR SA-L ASCULTATI CEEA CE SPUNE, ESTE VIDEO IN LINK.